Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z tym rowerkiem to sie uśmiałam

ja niby chce juz rodzic ale jak sobie pomysle ze to bedzie bolało i trwac bedzie napewno długo to ciarki mnie przechodzą a z drugiej strony niemogę sie doczekac kiedy zobacze tego małego łobuza:-) i takie myśli do kogo bedzie podobny, czy zdrowy itp.

I będę chciała wymusić na nim żeby dał mi L4 dłużej niż do 14 czyli daty porodu bo łaski nie robi za te pieniądze co mu co tydzień płace... to nie przychodnia że z wielką łaską mi wypisze. Wielkie rzeczy że mi da jeszcze 5 dni L4 pacan jeden. No i muszę go poinformować ze nie będę rodziła w jego klinice bo do tej pory się jakoś nie składało.
wczoraj na kontroli rozwarcie na 3-3,5cm, ale szyjka długa i skierowana do kręgosłupa a maluszek wysoko.. strasznie chciałam dzisiaj urodzić bo data mega zayebista
ale wczoraj syn mi się rozchorował a nie chcę Go na start odsyłać do dziadków żeby maluszek sie nie zaraził.. tak więc zaciskam nogi i leczę dziecko ;-)a ja mam pytanie do dziewczyn z za granicy
jak do porodu podchodzą tamtejsze kobietki ? czy też tak "panikują" że tego nie miały tamtego nie miały a to już czas ? bo mi się wydaje że poprostu jesteście uświadomione i niektóre doświadczone jak to jest w Polsce i że tam jest inaczej (co nie znaczy że gorzej) i stąd ta panika że tego mi nie robią, tym się nie przejmują ... a może to u nas za dużo tego wszystkiego ... za bardzo na wszystko się dmucha i chucha