reklama

Wrzesień 2009

Witam
Wczoraj byłam u lekarza a ten mnie bardzo "pocieszył "mówiąc ze urodzę pod koniec września a nawet na początku października:dry: myślałam ze on powie leć pani na porodówkę bo to JUŻ a ten- eeeee Kaśka jeszcze masz czas łożysko jak nowe, rozwarcie nadal na opuszek a główka balansuje co oznacza ze przy badaniu jeszcze przesuwa sie do góry a potem wraca na dół:dry: czyli nie jest tak całkiem wstawiona.
Faaaaajnieeee:wściekła/y: ale chyba sie doczekam...???

reklama
Witam
Wczoraj byłam u lekarza a ten mnie bardzo "pocieszył "mówiąc ze urodzę pod koniec września a nawet na początku października:dry: myślałam ze on powie leć pani na porodówkę bo to JUŻ a ten- eeeee Kaśka jeszcze masz czas łożysko jak nowe, rozwarcie nadal na opuszek a główka balansuje co oznacza ze przy badaniu jeszcze przesuwa sie do góry a potem wraca na dół:dry: czyli nie jest tak całkiem wstawiona.
Faaaaajnieeee:wściekła/y: ale chyba sie doczekam...???
a właśnie piszesz że łożysko nowe - mi na ostatnim USG wpisał grupę II co to oznacza? bo przyznam że nie mam pojęcia. :confused:

A mi juz wszystko jedno... teraz nawet by bylo super, jakby jeszcze min tydz tak... bo siostry przylatuja to na zakupki trzeba isc jakies i w ogole :-D:-D:-D a tak utkne w domku na jakis czas..... a wolalabym jakos polazic jeszcze .

Kingunia siedz tam grzecznie jeszcze, mama prosi! :-D:rofl2:

no ja podobnie, wszytsko wskazywało na to że będzie chwilę wczesniej i nawet przywykłam do tej myśli, a młoda nic uparła sie i siedzi. tak wię z jednej strony chcę juz a z drugiej jeszcze kilka spraw mam do ząłatwienia :-D

Ja dzisiaj po kolejnym ktg. Nadal nic się nie dzieje. W niedzielę znowu na kolejne itd itd:dry::dry:. Powiedzieli mi, że i do paździenika mogę pochodzić:szok::szok::szok:

Idę zjeść kluchy na parze z jagodami - wspomnienie z kolonii.:-D

reklama
Nie odzywałam się cały dzień ale melduję się nadal w dwupaku. Najpierw spacerki po sklepach a potem u rodziców na działeczce posiedziałam. Teraz juz padam na pychol i chyba pójdę spać bo jakieś dziwne mam przeczucie.
Dzisiaj za to dla odmiany mam mega wielki wyciek tego przezroczystego czopa wiec może naprawdę coś się dzisiaj wyklaruje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry