reklama

Wrzesień 2009

reklama
No i mamy problem z wysypką u malego nie schodzi dieta nie pomaga, wczoraj pralam wszystkie ubranka w innym proszku może pomoże bo na razie to chodzimy od lekarza do lekarz i tylko leki zmieniają i maści i nic:-(:wściekła/y: no szczepić się nie możemy:no:

zuzia a masz termoopakowanie to butelek z TT ??? jak długo trzymają temperaturę??? bo ja mam butelki ale jak potrzebuję gdzieś wyjśc to przygotowuje mieszanke w butelce z canpolu bo mam termoopakowanie z tej firmy i jest prze **ujowe!!! :-/ może 30 minut trzyma nie więcej :-/

Ja mam to termoopakowanie i mozna sobie je wsadzic .... ;-) lezy w szafce nieuzywane raz wlozylam butelke i za 30 min wyjelam zimna... takze kasa w bloto. Ale tomme tippe fajna firma tez mam butelachy z niej i smoczki ale jakos smoczek malemu nie podszedl za to z butli ciagnie od poczatku :tak: denerwowala mnie tylko przezroczysta miarka zawsze sie musialam wpatrywac ile wypil ;-) ale znalazlam taka z wyraznia grafitowa miarka :tak:

Ja mam dwa sposoby na wyjścia, jak krótsze to wrzątek wlewam do butelki i daje do termoopakowania właśnie Tomee Tipee, albo najczęściej zabieram ciepłą wodę do termosu. Na szczęście mam w czajniku termometr, więc zawsze wiem kiedy mam idealną wodę. Problem mam inny za to moja Gabi tylko może pić mleczko na wodzie mineralnej, po kranówie kolki..................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry