reklama

Wrzesień 2009

u nas byla ciemieniucha ale codziennie ja zwalczalam, smarowalam linomagiem i potem wycze'sywalam;-):tak: i poki co juz nic nie ma-glowka piekna:-):tak:

powodzenia kobitki w zwalczaniu wstretnej ciemieniuchy:tak:;-):-)

reklama
Livii rozumiem, że maleństwo pije sztuczne mleko. Spróbuj zmienić je na inne. Ola ulewała po Nanie a po Bebiko mniej. Ogólnie problem ulewania trwał bardzo długo. Tak gdzieś do roku. Też nie dawałam droższego mleka tylko zwykłe nic jej się nie stało.

Michas juz pil wszystkie w szpitalu nan i bebilon po wyjsciu hipp a teraz zmienilam na bebiko (tak nam pediatra poradzila przez te zielone kupki na hippie)

Czesc Wam!
Chcialam sie przedstawic, nazywam sie Iza i urodzilam moja sliczna corenke we wrzesniu.
Do tej pory tylko was podczytywalam (jestescie skarbnica wiedzy;-)), az wreszcie postanowilam sie do was odezwac.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam.

Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzin :tak:oby tak dalej
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął :tak:

Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzin :tak:oby tak dalej
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął :tak:

O to pewnie to co slyszalam o tym. A sama postanowilas kupic czy lekarz radzil?? Moge tak po prostu zaczac to podawac czy lepiej na wskazanie lekarza?? I czy stosujesz go na stale czy tylko kilka dawek i pozniej juz nie ??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowa wrzesnioweczke :tak:

Jejku wiecie jak ja tesknie za tymi codziennymi pogaduchami tutaj :tak: wogole stwierdzilam ze tesknie za brzuchem :tak: Dobrze Makta kiedys mowilas ze tak narzekalysmy a pozniej bedziemy chcialy byc z powrotem w tamtych "czasach" :-D i te noce bezsenne i podziwianie kibelka co godzine .... :sorry::laugh2: tak sie wynudzilam w tej ciazy ze hej ale teraz z checia bym sie walnela na lozko wieczorkiem poogladala filmy a tu nic z tego bo co chwile maly terrorysta daje znac o sobie :-):-) czasem juz bym chciala zeby mial chociaz z pol roczku zawsze to troszke by sie zajelo jakimis zabawkami ;-) ale juz niedlugo ten czas leci jak szalony !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry