Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Livii rozumiem, że maleństwo pije sztuczne mleko. Spróbuj zmienić je na inne. Ola ulewała po Nanie a po Bebiko mniej. Ogólnie problem ulewania trwał bardzo długo. Tak gdzieś do roku. Też nie dawałam droższego mleka tylko zwykłe nic jej się nie stało.

oby tak dalej
Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzinoby tak dalej
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął![]()

wogole stwierdzilam ze tesknie za brzuchem
Dobrze Makta kiedys mowilas ze tak narzekalysmy a pozniej bedziemy chcialy byc z powrotem w tamtych "czasach"
i te noce bezsenne i podziwianie kibelka co godzine .... 
tak sie wynudzilam w tej ciazy ze hej ale teraz z checia bym sie walnela na lozko wieczorkiem poogladala filmy a tu nic z tego bo co chwile maly terrorysta daje znac o sobie :-):-) czasem juz bym chciala zeby mial chociaz z pol roczku zawsze to troszke by sie zajelo jakimis zabawkami ;-) ale juz niedlugo ten czas leci jak szalony !!