reklama

Wrzesień 2009

Witam!
Urodzilam 21 wrzesnia SN, bylo ciezko ale juz daaaawno zapomnialam o bolu :-).
Moja Amelka skonczyla wczoraj 8 tygodni i juz od paru dni ladnie zaczyna spac w nocy. Karmimy sie przed kapiela (ok18) potem jeszcze cycus na dobranoc po kapieli ale to juz raczej tylko zeby sie poprzytulkac, nastepna pobodka ok 23-24, no i ok 3-4, kolejne dopiero rano ok 8, wiec nie jest najgorzej.
Najbardziej cieszy mnie ta przerwa po wieczornej toalecie bo wreszcie mam czas dla siebie i Mojego :-)

Co do tesknoty za ciazowym brzuszkiem to i ja to odczuwam, powiem wam ze do tej pory Moj sie smieje ze mnie ze macam sie po brzuszku i czegos tam szukam :-D

reklama
Henrietta ja za byciem w ciąży nie zatęsknię bo nie czułam się rewelacyjnie ale WIEM na 100 % że a kilka latek zatęsknię za dzidziusiem i tymi niezapomnianymi chwilami, za spacerami z wózkiem i za zapachem bobaska :tak:
Livia ja o Nutritonie wyczytałam w internecie, kupuje sie go bez recepty a lekarz nic mi nie doradził na ulewanie, trzeba szukać na własną rękę niestety. Stosuję go cały czas i mała czasami tylko ulewa - jest duża poprawa
Iza urodziłyśmy obydwie 21 września:happy:

Henrietta ja za byciem w ciąży nie zatęsknię bo nie czułam się rewelacyjnie ale WIEM na 100 % że a kilka latek zatęsknię za dzidziusiem i tymi niezapomnianymi chwilami, za spacerami z wózkiem i za zapachem bobaska :tak:
Livia ja o Nutritonie wyczytałam w internecie, kupuje sie go bez recepty a lekarz nic mi nie doradził na ulewanie, trzeba szukać na własną rękę niestety. Stosuję go cały czas i mała czasami tylko ulewa - jest duża poprawa
Iza urodziłyśmy obydwie 21 września:happy:

Kupilam ten Nutriton :tak: i od razu musialam zmienic smoka w butli na taki z wiekszym przeplywem bo biedny sie tak meczyl z takim gestszym ;-) jak na razie nie ulał :tak:

I ja jestem zadowolona :tak: tylko szkada ze tyle kosztuje ale mam nadzieje ze nie bedzie szedl w tempie mleka bo nie wyrobie ;-) nie daje mu 2 miarek na 90 tak jak napisali bo raz tak zrobilam i straszna papa wyszla nie bardzo chcial jesc na razie sypiemy po jednej miareczce i jest dobrze :tak:

Dziewczyny najlepsza rzecza jaka zrobilam bylo dolaczenie tu do was :tak: zaluje tylko ze nie od poczatku ciazy :-( Wy normalnie jestescie jak skarbnica wiedzy !! Lepsze od ksiazek lekarzy na kazde pytanie dobra i pomagajaca odpowiedz ;-) nie ma to jak rady mam !!!! i wogole fajnie bo wszystkie przez to samo przechodzimy i mamy podobne problemy i radosci :-) zamiast do lekarzy ide do was z wizyta :-D

liviiia ile kosztuje w PL Nutrilon??? My placimy w Belgii 12 Euro:szok: tj jakies 50 zl!!!Ale coz jak dobre to sie kupuje i juz:tak:;-)
Nam polozna kazala dawac 2 miarki na 60 ml i jest woda:tak:dziwne to samo mleko a moze jednak inne???
Nasze mleko to Nutrilon firma Nutricia Standard:-)

liviiia ile kosztuje w PL Nutrilon??? My placimy w Belgii 12 Euro:szok: tj jakies 50 zl!!!Ale coz jak dobre to sie kupuje i juz:tak:;-)
Nam polozna kazala dawac 2 miarki na 60 ml i jest woda:tak:dziwne to samo mleko a moze jednak inne???
Nasze mleko to Nutrilon firma Nutricia Standard:-)

Moj pije bebiko aktualnie a zageszczacz tez Nutricia. Moze moj dluzej wypija bo po kilku minutach robi sie coraz gestsze.A co do ceny to az tyle to nie ;-) 24 zl za 135 gram
Aha i to jest Nutriton a nie Nutrilon jak piszesz moze to 2 rozne ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry