reklama

Wrzesień 2009

az sie wierzyc nie chce Moniczkaleg....ludzie są na prawde posrani za przeproszeniem....

dziewczyny jak wyto robicie ze macie tyle powera???? ja umieram i jak wchodze na BB to w biegu czytam i dalej pędze do malucha....zazdroszcze wam :) nie wyobrazam sobie jak to bedzie gdy bede miala kolejne dzieciątko :)

i caly czas ta biedna Romcia mi poglowie chodzi....

aaa i rozumiem, ze do okulisty nikt sie nie wybiera itp?

reklama
takich sytuacji to ja się najbardziej boję. Ola ciągle mi ucieka w sklepie. Staram się mieć oczy wokoło głowy ale czasami mi znika.

A co z Romcią? Próbowałam się doczytać w tym pospiechu jednak czas mnie goni i nie mogę znaleźć.

Fredka1 przyczyny tej wysypki mogą być różne my walczymy już 3 tydz. jak tylko odstawiam leki to spowrotem się pojawia, a nie jem nic co mogłoby uczulać no i najprawdopodoniej wysypka się pojawia jak ubieram go w polarki albo tego typu tkaniny jeszcze nie wiem w 100% ale jestem blisko.:tak:

oli mój starszy już też dzisiaj siedzi w domu o przedszkolu nie było mowy bo grypa panuje, a ja się boję żeby mi czegoś do domu ne przyniósł

A pogoda paskudna nawet nie mam jak na spacerek wyjść wieje i pada:-(:wściekła/y:
No i jeszcze wiecie co karmie piersią tydz. temu skończył mi się połóg i już wczoraj dostałam @ masakra jakaś

Dlatego ja w dużych sklepach zawsze starszą córcie wsadzam do wózka albo nie wchodze z dzieckiem, jak była mała "nauczyłam" ja i zacheciłam do jeżdżenia w wózku na zakupy i tak jej zostało. A jak coś to niestety, ale za rękę ze mną chodzi.

Co do powera, to ja mam dwójkę dzieci i właśnie przyszedł mi prezencik:)
Stepper skrętny:) wiec od dziś zaczynam steperkowanie:)

Moniczka...koszmar:szok::szok::szok::szok::szok:
U nas kolki nadal i notoryczny brak czasu
chrzciny w niedziele były
normalnie nie wiem kiedy się odkopię i znajdę chwilkę chyba dopiero jak kolki znikną
podczytuję was i zerkam ale z czasem na pisanie krucho:szok:
buziaczki
pozdrawiam

Dziewczyny w ogóle to dziś dowiedziałam się o szokującej informacji z mojego miasta. Otóż pewna mama robiłą zakupy z córeczka 2 moze 3 letnią, nagle dzidzia zniknęła z pola widzenia mamie. Kobita narobiła szumu, znalezli małą w toalecie: przebraną w ubranka chłopczyka z obciętymi włosami...................Ewidentna próba porwania...Włosy mi na glowie wstały jak to usłyszałam.......:no::no::no:
Tez to slyszalam, tyle ze akcja sie niby dziala w Anglii w sklepie Asda i to dwie cyganki chcialy porwac ...:eek::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry