reklama

Wrzesień 2009

reklama
taka tragedia też dała mi wiele do myślenia.......czasem nie patrzę czy moja mała się bawi, często "niebezpieczne" rzeczy na wierzchu leżą, a tu jak widać tak niewiele trzeba do tragedii.....
za to co do złych wiadomosci, to też dzwoniła do mnie wczoraj moja kolezanka, chodziłyśmy do tego samego lekarza i urodziłyśmy tego samego dnia na jednej sali:), miała "wypadek"-padła jak kłoda w niedzielę w łazience, nóg nie czuła wcale, lekarz stwierdził, ze albo wypadł jej dysk albo coś z kręgami....leży, nie rusza sie, maluszek płacze, starsza córcia buszuje...doszłyśmy do wniosku, ze może to wina odwapnienia, bo na durne wysypki lekarz nie kazał jej jeść wogóle nabiału, może się odwapniła i przeciażyła......

A ja cały czas schizuję, ze mój maluch charczy i chrapie, wyciągnęłam dwie koziska z nosa, teraz sapie trochę, ale sama już nie wiem...no i boli mnie gardło i krtań:(

Ostatnia edycja:
Fredka to na pewno skaza- moja koleżanka ma to samo ze swoją niunią. Karmi piersią wyłącznie, musiała ograniczyć całkowicie białko i była u lekarza dostała preparat na receptę do smarowania i wszystko schodzi. Będzie dobrze:tak:

Dziewczyny w ogóle to dziś dowiedziałam się o szokującej informacji z mojego miasta. Otóż pewna mama robiłą zakupy z córeczka 2 moze 3 letnią, nagle dzidzia zniknęła z pola widzenia mamie. Kobita narobiła szumu, znalezli małą w toalecie: przebraną w ubranka chłopczyka z obciętymi włosami...................Ewidentna próba porwania...Włosy mi na glowie wstały jak to usłyszałam.......:no::no::no:

u nas to samo wydarzyło sie w Tesco w tym albo pod koniec tamtego roku, nawet nie mogę wyobrazić sobie co czuli rodzice. Ja jak idę do marketu z małym , chociaż staram sie tego nie robić ,ąle wiadomo nie zawsze mam z kim go zostawić, nigdy nie spuszczam go z oczu i trzymam albo jego albo fotelik. Wiem ,że to pewnie przesada, ale po tym incydencie u nas jakoś tak mi zostało

Kamila1 ja tez dostałam @ ale trwała jeden dzień rozmawiałam z lekarzem powiedział,że to raczej nierealne przy karmieniu piersią, ale cuda się zdarzają , minął już ponad miesiąc od tego czasu i spokój , więc może to jakieś hormony buszują

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry