Karolina Tinetina
Fanka BB :)
ja w Grudziadzu za wizyte lekarska na której mam usg, badanie ginek., pomiar wagi, cisnienia, badanie piersi - płace 80zł...za kazdym razem:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pojutrze odbieram wyniki wiec trzymajcie kciuki...odliczam juz godziny, potem we wt mam usg genetyczne ale tu spokoj wierze ze bedzie ok...KarolaKazda ciaza jest inna a Ty mowisz ze zaczynasz 11 tydzien, u mnie leci 13 a inna poczuje w 15)Cierpliwosci
witam was dziewczynki po parodniowej przerwie. zazdroszcze wam tych ruchów ja od czwartku zacznę 11tydzień i nic jeszcze nie poczułam:--
-
-( ale mam nadzieję że już nie długo ten cudowny dzień w końcu nadejdzie
.
jutro idę troszkę idę się odprężyć pierw do kosmetyczki i do fryzjera
muszę trochę odreagować od tego codziennego życia. 5 marca idę na usg genetyczne mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak zwykle się już zamartwiam może nie potrzebie:-):-)
witam serdecznie kochane przyszle mamusie,nie wiem nawet czy pisze w dobrym miejscu!!hehe(mam nadzieje)czytam Wasze posty i jestem wzruszona,sa takie cieple....hm superja mam termin na 26 wrzesnia i...coz piersi straaasznie bola no i jakos tak ciezko w dole brzucha!!normalka mysle
pozdrawiam dziewczyny:-)
. Głęboko się jeszcze nad tym zastanowię.....
....
kamień z serca! ja własnie wróciłam z usg, narazie wszystko gra i buczy! plamic i tak bede bo mi sie krwiak do końca nie wyczyscił... dzidzia ma 3 cmkamień z serca!
to super 
jeszcze tylko w czwartek Kroptusia odbierze dobre wyniki i pozostanie nam juz sie tylko cieszyć każdą chwilą 

RENIFER..a ty jesteś ze Smykolandii??
Przepraszam, że tak pytam, ale widze suwaczek znajomy![]()

i tylko zaoszczedzam na podpaskach
masarka sie robi finansowa wiec Cię doskonale rozumiem, ale ja z całym szacunkiem do naszej publicznej służby zdrowia - wolę leczyc sie prywatnie... i dopóki będę miala na to środki to raczej tak zostanie...