Karolina Tinetina
Fanka BB :)
ja w Grudziadzu za wizyte lekarska na której mam usg, badanie ginek., pomiar wagi, cisnienia, badanie piersi - płace 80zł...za kazdym razem:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pojutrze odbieram wyniki wiec trzymajcie kciuki...odliczam juz godziny, potem we wt mam usg genetyczne ale tu spokoj wierze ze bedzie ok...KarolaKazda ciaza jest inna a Ty mowisz ze zaczynasz 11 tydzien, u mnie leci 13 a inna poczuje w 15)Cierpliwosci
witam was dziewczynki po parodniowej przerwie. zazdroszcze wam tych ruchów ja od czwartku zacznę 11tydzień i nic jeszcze nie poczułam:--
-
-( ale mam nadzieję że już nie długo ten cudowny dzień w końcu nadejdzie
.
jutro idę troszkę idę się odprężyć pierw do kosmetyczki i do fryzjera
muszę trochę odreagować od tego codziennego życia. 5 marca idę na usg genetyczne mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak zwykle się już zamartwiam może nie potrzebie:-):-)
witam serdecznie kochane przyszle mamusie,nie wiem nawet czy pisze w dobrym miejscu!!hehe(mam nadzieje)czytam Wasze posty i jestem wzruszona,sa takie cieple....hm superja mam termin na 26 wrzesnia i...coz piersi straaasznie bola no i jakos tak ciezko w dole brzucha!!normalka mysle
pozdrawiam dziewczyny:-)
. Głęboko się jeszcze nad tym zastanowię.....
....
kamień z serca! ja własnie wróciłam z usg, narazie wszystko gra i buczy! plamic i tak bede bo mi sie krwiak do końca nie wyczyscił... dzidzia ma 3 cmkamień z serca!
to super 
jeszcze tylko w czwartek Kroptusia odbierze dobre wyniki i pozostanie nam juz sie tylko cieszyć każdą chwilą 

RENIFER..a ty jesteś ze Smykolandii??
Przepraszam, że tak pytam, ale widze suwaczek znajomy![]()

i tylko zaoszczedzam na podpaskach
masarka sie robi finansowa wiec Cię doskonale rozumiem, ale ja z całym szacunkiem do naszej publicznej służby zdrowia - wolę leczyc sie prywatnie... i dopóki będę miala na to środki to raczej tak zostanie...