reklama

Wrzesień 2009

Ja jeszcze jakiś miesiac temu mowilam,ze Nikoś bedzie jedynakiem.Po ciezko przechodzonej ciazy i jeszcze gorszym porodzie.
Dzis juz zastanawiam sie ...moze fajnie by bylo jakby mial siostrzyczke:-).
Ps.tak z innej beczki-do kiedy sie dziecku moze zmienic kolor oczu,bo moje malenstwo ma jakis dziwny,ni to braz,ni to niebieski,jakis dziwny ten kolor.

reklama
Dobry wieczor.Tak Was czytam i nadganiam wszystko z calego dnia.I widze,ze piszecie o planowanych lub nie,kolejnych ciazach.Zobaczcie,moj Michal byl 18lat jedynakiem.Dopiero 6 lat temu jak zwiazalam sie wtedy z moim obecnym mezem,taka mysl zaswitala w glowie.Gdyby nie maz,pewnie nadal bym sie nie odwazyla.Wiercil dziure w brzuchu,bo ja to niby mam,a on tez by chcial...Troche nam zeszlo,ale jak juz postanowilismy to po 3mc.bylam w ciazy.Potem slub w 5mc ciazy i Michal ma rodzenstwo!!!Czasami sie smiejemy,ze wyglada nie jak jego brat tylko syn.Ma zakaz spacerowania kolo szkoly:wściekła/y:;-).Moj zegar wybil juz ostatnia godzine,wiec wiecej dzieci nie bedzie.:tak:

Laseczki wpadam tylko na chwilę, więc wybaczcie że nie prześledzę wątków, wiem że trzymałyście kciuki za co bardzo dziękuję i proszę trzymajcie dalej. Maciek w nocy dostał gorączki 39'C i dziś po wizycie u kardiochirurga został przyjęty na odział dziecięcy. Dobra nowina jest taka że od ostatniego badania wada się nie pogłębiła i jeśli Maciek osiągnie wagę 10 kg to mamy termin operacji na maj. A teraz zmykam spakować nam rzeczy i wracam do mojego małego pacjenta,jak tylko będę miała okazję to dam znać co i jak.

Dobry wieczor.Tak Was czytam i nadganiam wszystko z calego dnia.I widze,ze piszecie o planowanych lub nie,kolejnych ciazach.Zobaczcie,moj Michal byl 18lat jedynakiem.Dopiero 6 lat temu jak zwiazalam sie wtedy z moim obecnym mezem,taka mysl zaswitala w glowie.Gdyby nie maz,pewnie nadal bym sie nie odwazyla.Wiercil dziure w brzuchu,bo ja to niby mam,a on tez by chcial...Troche nam zeszlo,ale jak juz postanowilismy to po 3mc.bylam w ciazy.Potem slub w 5mc ciazy i Michal ma rodzenstwo!!!Czasami sie smiejemy,ze wyglada nie jak jego brat tylko syn.Ma zakaz spacerowania kolo szkoly:wściekła/y:;-).Moj zegar wybil juz ostatnia godzine,wiec wiecej dzieci nie bedzie.:tak:

Ewa super taka różnica wieku W mojej rodzinie inna sytuacja- teściowa mojej kuzynki urodziła w wieku 43 lat- jej syn już był żonaty miał 26 lat;-) drugi 22 - a teraz mają słodką 9 latkę:-):-):-)

Ewa super taka różnica wieku W mojej rodzinie inna sytuacja- teściowa mojej kuzynki urodziła w wieku 43 lat- jej syn już był żonaty miał 26 lat;-) drugi 22 - a teraz mają słodką 9 latkę:-):-):-)
Sa takie dziwy na swiecie:-D:-D.Mialam 19lat jak urodzilam Michala i 37lat- Macka.
Bawic to oni razem sie nie beda,ale Michal dostanie dobra szkole na przyszlosc:tak:;-).

Mulatka jesteśmy dobrej myśli, i będziemy się modlić. A od czego taka temperatura wiadomo?Trzymaj sie dzielnie, jesteś i tak Wielka!!!!
u mnie teściowa urodziła mojego meża jak miałą 40 lat, wiec między bracmi 16 i 12 lat różnicy. Więc moje dzieci mają kuzynki w wieku 23,20 i 18lat:) są jak ciocie a nie siostry:)

u nas dziś ok, mały trochę budził sie w nocy, ale dopiero nad ranem, wiec dosć się wyspałam.
no i mamy mały sukces, córci wywaliłam pampersy-zasikiwałą sie nam czasem w nocy jeszcze i dla ostrożności zakłądałam, ale stwierdziłam, że jak sie zdaży raz na jakiś czas to trudno, a ona już taka dumna, że jest duża i bez pieluchy.

reklama
Mulatka - sercem jestem z wami!

Myślałam sobie że będę dziś pierwsza - ale jak widać szyszunka jest bardziej rannym ptaszkiem :-) Z resztą ja bym pewnie jeszcze poleżałą z Olkiem chwilę w łóżku ale nie chciałam budzić chłopaków. Adaś wczoraj późno poszedł spać :zawstydzona/y: a M po nocce. No i jak tak wstaję rano to nachodzą mnie refleksje, że niedługo wracam do pracy :no::szok: i mnie to dołuje :no:

Tak patrzę dziewczyny, że dość dużo nas tu jest co mamy dzieciaczki 2006 (albo początek 2007) i 2009 :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry