reklama

Wrzesień 2009

reklama
Rzeczywiście twój Adaś też z listopada, moja amelcia urodziła się 8.11, ja się urodziłam 20.11:)

i też zauważyłam, że sporo z nas ma dzieciaczki ok 3 lat i maluchy, ale tak jest chyba fajnie:)

a ja ranny ptaszek, moje dzieci śpią góra do 7, wiec ledwo żywa wastaję, daję córci kakao i zasiadam do BB:)

moja nie przespała spokojnie nocki a i mamie nie dała się wyspać.
Pochwalę się ponieważ dziś kończy 5 m-cy , hmm może dlatego taka nerwowa w nocy byłaq :-D

enka przyjmij gratulacje i najlepsze życzenia dla maleństwa:):)

u mnie gotuje się już owocówka, a jako ża ja nie przepadam, to i grochowa zupka krem:)
a na drugie będa kluski serowe z morelą :)

Witam z rana.U mnie noc taka dziwna troche do 1 w nocy siedziałam rozliczałam PIT-y straszna rzecz jak dla mnie ale się udało metodą prób i błędów i w końcu doszłam o co w tym chodzi:-pOli ostatnio strasznie się rzuca przez sen:sorry:zastanawiam się dla czego.
Enka to 100 lat dla Twojej małej:-)

dziękuję w imieniu młodej :-D
a co do "dziwnych" nocek to zrzucam to na ząbki, może niebawem wyjdą i dla tego moja słabo śpi a Oli u Mili tez najspokojnieszy nocką nie jest :eek:

Kochane to chyba normalka te noce, mój też czasem sie rzuca, budzi w nocy jakby miał jakieś koszmary

cytuję z rozwoju- skok rozwojowy
26 tydzień
Okres marudzenia moze zacząć się już około 23 tygodnia i trwać około 4 tygodni. Typowe dla tego okresu jest na przyklad to, ze dziecko zle spi i wydaje sie miec koszmary senne, jest nieśmiale w stosunku do obcych, nie ma apetytu, nie chce, zeby zmieniac mu pieluche czy ubranie.

u nas sprawdza sie i marudzenie i spanie i ubieranie!

Dzien doberek :-) troszke mnie tu nie bylo ...
Ale jakos ostatnio czasu nie mialam. Wiosna u nas :tak::-) no super na dworku cieplutko sloneczko bez wiatru zyc nie umierac :-D az mi sie takiej checi do zycia nazbieralo ;-) juz wychodzimy w spaceroweczce :tak:

A teraz mam zmartwienie czy nie dolacze do listopadowek :sorry: cos mi sie okres spoznia i jakos ani widu ani slychu chyba sie musze wybrac do lekarza ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry