reklama

Wrzesień 2009

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZYCH DZIECIACZKÓW TYCH NAJMŁODSZYCH I TYCH STARSZYCH TEŻ

My dla Kacperka mamy garnuszek na klocuszek, a dla starszego jakieś stwory "gormity' czy jakoś tak nie znam sie.

reklama
ja prezenty kupowałam skromne, corcia dostała kucyka pony i mini perfumy i dezodorant hanna montana, synusiowi nie wiem co kupić wiec nie kupowałam nic na siłę,
za to mój mąż urodził sie w dzień dziecka, a że w tym roku 30 urodzinki, to dostał 30 prezentów:):) ale miał frajdę przy rozpakowywaniu (słuchawki bezprzewodowe, pasek ze skóry, bieliznę, i sporo pierdółek i słodyczy oraz talon na przyjemności:), no a wieczorkiem kolacja i żona w prezencie:))

dla męża rewelacyjny, super pomysł, napewno skopiuje hihi, tylko nie w tym roku bo mąż ma 22 września a Mateusz 21 więc cała uwaga skupi się na młodym i mega przyjęciu (choć tylko dla najliższej rodzinki)
Matuś dostał bajke i naklejki na ściany do pokoju zoo, przyjemne z pożytecznym o takie tylko troche mniejsze: Art-Fox Naklejki na ścianę ZOO XXL NOWOŚĆ! (1047074417) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
A ja zamierzam dzis malemu kupic cos symbolicznie jakiegos bąka czy cuś bo w anglii zamowilismy kupe zabawek ale dopiero przyjada za 2 tyg. tak na konto dnia dziecka ;-)
Szyszunka swietny pomysl z tym mezulkiem ;-) ja mam jeszcze 4 lata do 30 mojego M a szkoda :-D

1562.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, a przede wszystkim zdróweczka i uśmiechu dla Wszystkich Dzieciaczków

ale jaja:):):):)
na balkonie mam nieużywaną pustą skrzynkę na kwiaty, od jakiegoś czasu wiecznie wyganiam z niej gołębie, śmiałam sie z męza, czy gnizdko u nas wiją czy jak! zaglądam (bo wyżej, wiec nie widać tak bez krzesła) a tam patyczki 3 na krzyż i JAJKO!!! bedę miała gołąbeczka:)

Zatoczylam sie do tej hurtowni i kupilam ciuchcie Tomka. Rewelacja !!!! Maly sie nia bawi juz dokladnie 57 minut !! :-D i wcale nie widac zeby mu sie nudzilo.

Zabaweczka super za jedyne 20 zl polecam !!! piekne kolory gra wydaje dzwieki ciuchci migaja swiatelka rusza oczkami i buzia i co najlepsze jezdzi i jak dotknie sciany czy jakiegos mebla to zawraca takze nie ucieka nie wiadomo gdzie ani nic jej nie blokuje madra maszyna :-D a Michal malo z siebie nie wyjdzie tak sie do niej rwie :-)

interaktywna LOKOMOTYWA gra świeci bawi 3 KOLORY (1046928525) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ale jaja:):):):)
na balkonie mam nieużywaną pustą skrzynkę na kwiaty, od jakiegoś czasu wiecznie wyganiam z niej gołębie, śmiałam sie z męza, czy gnizdko u nas wiją czy jak! zaglądam (bo wyżej, wiec nie widać tak bez krzesła) a tam patyczki 3 na krzyż i JAJKO!!! bedę miała gołąbeczka:)

Wiem, że to drastyczne co napiszę, ale lepiej te jajko wywal, bo już sie nie odgonisz od tych gołębi, będą Ci kupki waliły cały czas, a za rok powrócą... Wiem to z autopsji ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry