Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
apropos naszych pociech to ja zaraz ze szwagierka śmigam na zakupy i musimy cos kupic dla 4 dzieciaków dwóch dziewczynek dwóch chłopców hehe no a dla mojej malej wlasnie przyszla paczka z rowerkiem hihi akurat w odpowiedni dzien eh i jeszcze musze cos dla mojego facecika kupic bo ma urodziny w niedziele wrr nidy niewiem co
ja prezenty kupowałam skromne, corcia dostała kucyka pony i mini perfumy i dezodorant hanna montana, synusiowi nie wiem co kupić wiec nie kupowałam nic na siłę,
za to mój mąż urodził sie w dzień dziecka, a że w tym roku 30 urodzinki, to dostał 30 prezentów ale miał frajdę przy rozpakowywaniu (słuchawki bezprzewodowe, pasek ze skóry, bieliznę, i sporo pierdółek i słodyczy oraz talon na przyjemności, no a wieczorkiem kolacja i żona w prezencie)