reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ooo...to widzę same ranne ptaszki:sorry::cool2:- z wyjątkiem Michałka Liivii, który pobił chyba wszystkie rekordy spania naszych dzieci:-D.
No i popisałam sobie:dry:- Borys siedzi mi na kolanach i taką niespodziankę robi, że odorek już ulatnia się z pieluchy....:dry:....

livvvia jesli to jest jednorazowe to chyba nie masz co sie martwisz;-) Tylko kurcze on nic nie jadl od wczoraj? Czy dawalas mu na spiku butle?

Dałam mu przez sen o 5 rano butle.

Wstal o 11.30 :-) a teraz znowu spi :eek: myslalam ze teraz bedzie problem bo predko nie zasnie a on o 14 padl. mam nadzieje ze ma taki dzien po prostu ..

Livia jak Michas z tym spaniem dzisiejszym?

coż u mnie znowu odwrotnie spi malo w nocy 9 godzin i sie budzi w dzien tez niewiele , a dzis spal w nocy 8godz. Ciekawe po kim, bo my śpiochy:tak:Ogólnie śpi mniej niz "normy" przewidują, mam nadzieję że to o niczym nie świadczy:dry:

Michal znow spi ... :eek: az sie boje co to w nocy bedzie moze mu sie cos poprzestawialo ...
A mnie dzis glowa boli caly dzien :-( przez to ze rano dlugo spalam dopiero o 11 mnie mama obudzila no bo maly nie wstawal to i ja spalam nie wiedzialam ze to juz ta godz. teraz sie do zycia nie nadaje ..

jejku spać do 11 już zapomniałam jakie to uczucie:-), my codziennie ok 6 wstajemy ale bywa że i o 5:wściekła/y:

a ja dziś zauważyłam, że Mati "śpiewa" tzn jak włącza mu się taka muzyczka w ślimaku-zabawce to tak sobie mruczy w rytm muzyki, mówie wam prześmiesznie:-)

Magdalena współczuje powrotu do pracy, mnie za czas stosunkowo niedługi też to czeka:wściekła/y:
a mam pytanie czy któraś z Mam oddaje może dziecko do żłobka, napiszcie mi jak to jest, jak szybko dziecko się przezwyczaja, czy często choruje itd.

Cześć dziewczyny.
Spóźnione życzenia z okazji Dnia Matki dla wszystkich szcześliwych mamusiek.

Co do śpiewania to mój maluch zawodzi takie "aaaaaaa" jak śpiewa mu się piosenkę i nagle się przerwie. Prosi chyba żeby śpiewać dalej:) I często podparciem do wstawania jest pianino więc jak już przy nim stoi to sięga do klawiszy nad głową, gra i się cieszy.
Takie geny, biedak. Wolałbym żeby nie miał predyspozycji, to pozbawiłoby go pewnych złudzeń w życiu:)

jejku Liiviia ten Michaś to ma niesamowity sen. Mój Młody to sie po dwa razy w nocy budzi. Dziecko w śnie sie uczy nowych rzeczy więc widocznie tego potrzebuje. Też pewnie bym sie martwiłam jakby tak długo spał ale z drugiej strony to Ci zazdroszcze tego :D

reklama
Ala o której by się nie położyła z wieczora to i tak wstaje koło 5. Wczoraj usnęła o 20.30 i wstała po 4. Na moje szczęście przytuliła się do mnie po opędzlowaniu buli mleka i poszła spać. I chwała jej za to. A u nas dzisiaj jakaś niepewna pogoda. Mam nadzieje, że będzie równie piękna jak wczoraj. Ja robię obiad i pędzę do męża. Wrócimy wieczorkiem.

Pozdrawiam i życzę pięknego słonecznego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry