Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Pobudka o 5.15......

. Dziekuje Ci za odp:-) To mowisz ze mirena wydziela hormony???Ja nawetr nie wiedzialam, gin mi wypisal recepte na ta i juz! To znaczy ze sa takie co nie wydzielaja hormonow? Teraz to sie wkurzylam, bo mi nie jest potrzebna dawka hormonow, po co? Teraz juz wiem skad te moje humorki?!!! wrrrOli ja mam na 5 lat, ale zwykłą wkładkę, nie mirene, bo mi Gin w PL. mówił, że nie muszę mieć takiej co wydziela hormony.
Ja tez sobie tego niewyobrazalam;, ale niestety trzeba sie zabezpieczac i jak inne opcje odpadaja, to zostaje wkladka... bralam tabletki krotko ale masakra, one nie sa dla mnie, a prezerwatywa mnie nie przekonuje i te inne plastry tez nie;-)Jestem pare dni po wlozeniu i narazie odczuwam ze cosik mam w srodku, ale mysle ze to przejdzie, organizm musi sie przyzwyczaic;-)ja właśnie się zastanawiałam nad wkładką tylko tak jakoś nie mogę przyswoić sobie faktu czegoś obcego. Brr ba samą myśl już mi ciarki przechodzą. Muszę jeszcze trochę pomyśleć.
Nie nie kochana, jak pisala wczesniej drodka wkladke mozna w kazdej chwili wyjac;-) My chcemy trzecie trzecie dziecko ale tak za 4 latka, wszystko zalezy od tego jak sie zycie ulozy;-)hej... to znaczy ze przez 5 lat nie bedzie malych bambino ?? Hihi
I my już nie śpimy. Pobudka o 5.15......
Czy Wasze dzieci też tak się kręcą w nocy? Gdyby Borys miał łóżeczko wielkości pokoju to i tak byłoby mu za małe.
Teraz mały bawi się w najlepsze- chodzi przy tapczanie i broi. A ja obejrzałam właśnie na tvn style program z Zawitkowskim o zakupie butów dla dziecka. :-) Zmykam po kawusię:-)
I tak od tygodnia
Masakra jakaś. A w dodatku mały wcale nie odsypia w dzień tylko maruuuudzi
Uff, a ja od poniedziałku wracam do pracy... :-