reklama

Wrzesień 2009

mili ciesze sie,ze jestes w ciazy, nie ma lepszej wiadomosci :) teraz bedzie tylko lepiej. A ludzie jak to ludzie, pogadaja pogadaja i przestana. Ja sie zawsze smieje,o czym by ludzie gadali jakby mnie nie bylo.. :)) Najwazniejsza jest Twoja rodzina i Twoje samopoczucie z tym a nie ludzie... I rodzenstwo dla synka.. bezcenne! Po okolo pol roku po porodzie stwierdzisz,ze fantastycznie,ze sie tak przytrafilo.. A jak dzieci sie bawia ze soba..wiecej wolnych chwilek dla siebie :)

Uwazam jednak ,ze monia ma troche racji.. bo jak sie nie chce drugiego dziecka to sie trzeba zabezpieczyc,a srodkow antykoncepcyjnych jest mnostwo w tych czasach! Ja tez kiedys bralam tabletki,pozniej zmienilam na inne i krwawilam 3 tyg.. bo organizm musi sie przystosowac...Pierdziele taka antykoncepcje.. ale zawsze zostaja krazki, spirale, plastry, prezerwatywy... albo wstrzymujemy sie na czas brania antybiotyku :))))) Kurde,przeciez nie mamy po 15 lat..

reklama
Mili gratulacje!!! to wspaniała wiadomość! Powiem Ci tak:Na pewno dasz radę,jesteś młoda i wszystko przed tobą odchowasz 2 dzieciaczków skończysz studia i znajdziesz super świetna posadę i jako trzydziestoparolatka będziesz miała już wspaniałą rodzinę i nie będziesz musiała planowac rodzeństwa dla Oliwierka im wcześniej tym lepiej.
A pieniądze - nie martw się na pewno się znajdą :tak:
Ja gdyby nie CC już bym starała się o braciszka dla Nikolki a mam nikłe szanse wiek po 30 , jeden jajowód.szanse 50 % i spadają:-(:zawstydzona/y:
Ciesz się,pieniądze zawsze można zarobić ,to tylko rzecz nabyta ,a rodzina to skarb!:tak::sorry2:

Dawno mnie tu nie bylo a tu takie wiesci:-)
MILI GRATULUJE superr, tak mialo byc, dacie rade na pewno!!! Dbaj o siebie i sie nie stresuj, bedzie dobrze:-):-)

Jeśli chodzi o odstawienie anty przy antybiotyku-też byście odstawiły gdybyście miały okres 3 tygodnie później tydzień przerwy i znowu okres3 tygodnie-nic fajnego.Po za tym przy antybiotyku tabletka anty jest nieskuteczna!!!
Moniaa tak jestem dorosła i o antykoncepcji nie trzeba mnie uczyć!!!Ale nie wiesz ile ja miałam problemów przez te moje ropnie więc nie ma czego się czepiać.
Dzięki za wsparcie.Ale i tak jakoś mi ciężko z tą sytłacją.Na wiosce już będe pierwsza na językach niech choć troche mi brzuch wyrośnie ja pie............... Brak słów.No to trzymajcie się dziewczyny:)
Ależ ja sie ciebie wcale nie czepiam Z calego serca gratuluje ciazy ! bo to wspaniala nowinka. tylko jak sie nie chce to od tego jest antykoncepcja lub szklanka wody zamiast sexu hihi:-pno i tak jak napomknęła Princi w dzisiejszych czasach jest masa środków antykoncepcyjnych naprawde jest z czego wybierac, wiec moze lepiej najpierw sie nad tym zastanowic niż potem zalowac. Kazdy ma jakies problemy ale ze wszystkim można sobie poradzić. Jednak teraz musisz o siebie zadbac i jak najmniej sie stresowac i zamartwiac. Mów sobie: dam rade! dla siebie i dla dzieci! zobaczysz że jak sie dzidzia urodzi to powiesz sobie: i czym ja sie tak denerwowałam. napewno sobie ze wszystkim swietnie dasz rade! A gadaniem ludzi sie nie przejmuj! w ich życiu sie nic nie dzieje to niech gadaja tak to juz jest i to nie tylko na wsiach ja mieszkam w miescie a stare baby nadają tak samo przygotuj sobie cięte riposty i już.

Ostatnia edycja:
Mili Gratuluje :) Zgadzam zię z dziewczynami że na pewno dacie rade :) Trzeba myśleć pozytywnie a jakoś sie ułoży. Jak się chce to sie potrafi. Teraz na pewno jesteś przerażona tą sytuacją ale miesiąc dwa i razem z mężem na bank będziecie się cieszyć z tego szkraba. Jesteśmy z Tobą :) Trzymaj się i myśl pozytywnie !!!

P.S. Ja Młodemu też kupiłam rowerek na Dzień Dziecka. Ładnie siedzi i się trzyma kierownicy :) Potem pokaże zdjęcie. A jaki dumny hehee

reklama
A ja powiem , że w naszym wypadku anty nie poskutkowała. Przez 7 lat tylko uważaliśmy i nie zaszłam w ciążę, ale gdy w dniu mojego ślubu miałąm mieć @ zaczęłąm brać pigułki w ceu jej przesunięcia i było oki, raz spózniłam się delikatnie i wtedy boom:) teraz też dostałam od gina tabsy ale mój mówi nie bierz bo wpadniemy:) woli uważać. A to co ludzie powiedzą, a co mogą powiedzieć złego, jesteś 13letnią panną?? nie znasz ojca dziecka??? no coś Ty masz męża swoje lata jesteś ułożona i wogóle jeśli coś powiedzą to tylko z zazdrości jest wiele osób które się stara i nic a Ty szybko zaskoczyłaś. Tylko gratulować i się nie martwić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry