princi
Mama Myni i Kini ;-)
mili ciesze sie,ze jestes w ciazy, nie ma lepszej wiadomosci
teraz bedzie tylko lepiej. A ludzie jak to ludzie, pogadaja pogadaja i przestana. Ja sie zawsze smieje,o czym by ludzie gadali jakby mnie nie bylo..
) Najwazniejsza jest Twoja rodzina i Twoje samopoczucie z tym a nie ludzie... I rodzenstwo dla synka.. bezcenne! Po okolo pol roku po porodzie stwierdzisz,ze fantastycznie,ze sie tak przytrafilo.. A jak dzieci sie bawia ze soba..wiecej wolnych chwilek dla siebie 
Uwazam jednak ,ze monia ma troche racji.. bo jak sie nie chce drugiego dziecka to sie trzeba zabezpieczyc,a srodkow antykoncepcyjnych jest mnostwo w tych czasach! Ja tez kiedys bralam tabletki,pozniej zmienilam na inne i krwawilam 3 tyg.. bo organizm musi sie przystosowac...Pierdziele taka antykoncepcje.. ale zawsze zostaja krazki, spirale, plastry, prezerwatywy... albo wstrzymujemy sie na czas brania antybiotyku
)))) Kurde,przeciez nie mamy po 15 lat..
Uwazam jednak ,ze monia ma troche racji.. bo jak sie nie chce drugiego dziecka to sie trzeba zabezpieczyc,a srodkow antykoncepcyjnych jest mnostwo w tych czasach! Ja tez kiedys bralam tabletki,pozniej zmienilam na inne i krwawilam 3 tyg.. bo organizm musi sie przystosowac...Pierdziele taka antykoncepcje.. ale zawsze zostaja krazki, spirale, plastry, prezerwatywy... albo wstrzymujemy sie na czas brania antybiotyku

no i tak jak napomknęła Princi w dzisiejszych czasach jest masa środków antykoncepcyjnych naprawde jest z czego wybierac, wiec moze lepiej najpierw sie nad tym zastanowic niż potem zalowac. Kazdy ma jakies problemy ale ze wszystkim można sobie poradzić. Jednak teraz musisz o siebie zadbac i jak najmniej sie stresowac i zamartwiac. Mów sobie: dam rade! dla siebie i dla dzieci! zobaczysz że jak sie dzidzia urodzi to powiesz sobie: i czym ja sie tak denerwowałam. napewno sobie ze wszystkim swietnie dasz rade! A gadaniem ludzi sie nie przejmuj! w ich życiu sie nic nie dzieje to niech gadaja tak to juz jest i to nie tylko na wsiach ja mieszkam w miescie a stare baby nadają tak samo przygotuj sobie cięte riposty i już.