reklama

Wrzesień 2009

Oj mili super!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko będzie ok. Zawsze jest tak że coś sie nagle znajduje niewiadomo skąd. Nie martw się - dacie radę!

reklama
Mili no wiesz jestes dorosła jak nie chcialas dziecka to chuba nie trzeba jak dziecku tlumaczyc o antykoncepcji, teraz to juz nie ma sie co zamartwiac tylko byc pozytywnej mysli i sie cieszyc czasu nie cofniesz a martwic sie nie ma co bo to na dzieciach sie odbija. wiesz ja jestem na ogol takiej mysli ze nie ma rzeczy niemożliwych i nigdy nie zakładam ze cos sie nie uda. jak sie bardzo chce to po prostu rozwiazania same sie znajda, a jak czlowiek musi sobie z czyms poradzic to napewno sobie poradzi wiec nie załamuj sie trzymamy za ciebie kciuki oby ciaza zdrowo przebiegala, napewno sobie poradzisz jak to ja zawsze powtarzam :trzeba być twardym :-)bedzie dobrze zobaczysz

A ja jakos dalej nie wierze ;-) uwierze jak zdjecia zobacze ;-)
Ja gdybym miala 2 pokoje do dyspozycji to bym chciala drugie juz. Ja jestem zdania ze nie ma co czekac na "lepsze czasy" bo bym chyba umarla bezdzietna caly czas jest ciezko finansowo i watpie ze jakas znaczna poprawa by nastapila a jak juz sie jest w ciazy to jakos sie da rade i jakos sie te pieniazki choc male znajda i chyba wolalabym wpasc bo przynajmniej nie odkladalabym w nieskonczonosc drugiego dziecka tylko by bylo i juz. Mili i tak jest lepiej !!! Bo nawet gdyby bylo ci ciezko finansowo (czego ci oczywiscie nie zycze) nie bedziesz miala glupich mysli ze popelnilas moze blad ze sie zdecydowalas na drugie ze moze trzeba bylo poczekac itp a tak sie stalo i sie trzeba cieszyc !!! byle byla milosc i zgoda a reszta sie sama ulozy zobaczysz !! i za rok nam powiesz ze nie zalujesz i nie cofnelabys tego i ze masz mnostwo milosci i szczescia od 2 lobuziakow mimo ze teraz masz negatywne mysli.Odchowasz sobie 2 na raz beda sie razem bawic razem wychowywac bedzi im razniej.Wyrosna ci i bedziesz miala czas dla siebie bez powrotu do pieluch ;)

P.S. Ja z drugim zamierzam wpasc ;-)

Ostatnia edycja:
Troszkę mnie nie było i jaki zmniany:)
MILIUŚ GRATULACJE:) Słuchaj dasz radę, w sumie bardzo dobrze mieć dzieci z małą różnicą wieku więc się ciesz, dużo np.ubranek, zabawek będzie po Oliwierku a zobaczysz dziecko jak się szybko będzie rozwijać przy straszym braciszku i razem się będą bawić dzieciaczki.
U nasz też w nocy wstawanie ale mamy trzy zębiska:)
Liiiviiia mi też lekarka powiedziała, że do 12 miesięcy przyjmujemy vigantol. Co do rowerku chciałam małej kupić na dzień dziecka, ale niestety rodzinka mówi, że za wcześnie , że ztego nie będe korzystała bo wygodniej iść na spacer, jak u mnie na cały dzień do mamy wózkiem a mąż mówi, że Miluś za malutki. Kupimy Jej pewnie za rok jakiś trzykołowiec bo już nie mamy gdzie ustawiac tych zabawek:)
Oczywiście opóznione ale szczere życzonka z okazji święta mam:)(wczoraj dostałąm kwiatki od męża i rafaelo od Mili za mleczko:) jakie to miłe że jestem mamą docenionom:) Dobra bo MIli krzyczy na mnie że chce na ręce:)

o Mili wlasnie zobaczylam ze chrzciliscie Oliwierka tego dnia co my Michalka :tak:

Tak zszedl temat na ciaze ze sentymentalnie mi sie zrobilo i poogladam sobie watek ze zdjeciami od poczatku teraz juz was bardziej znam wiec inazej mi sie bedzie te brzuszki ogladac ;-)

Milii będzie dobrze jestem pewna, że wszystko się ułoży :-) Ale to dziwne, że lakarz kazał ci odstawić tabletki anty podczas przyjmowania antybiotyku....

Szyszunka napisałam Ci wiadomość na priva mam nadzieję, że doszła.

My niestety ząbkowanie ostre plus do tego pojawił się katar:-(

o raany mili a jednak, qrde wielkie gratulki, na prawdę mocno i szczerze się cieszę. Uważam że dasz radę, ponoć przy drugim łatwiej zwłaszcza gdy niewielka róznica wieku jest (mamy wielo mogą potwierdzić)
to koniecznie pochwal się pierwszym USG :)

Mili- serdecznie gratuluję!:tak:
Jesteś zaskoczona, bo nie planowałaś- musisz sobie wszystko poukładać i będzie dobrze, zobaczysz:tak:. Oliwierek będzie miał rodzeństwo- super!:tak:
A że ciężko- tak jak Mamusie napisały już wyżej- gdyby sugerować się finansami, problemami to większość z nas by nie miała dzidzi:tak:. Jest dobrze tak jak jest-pamiętaj, że zdrowie najważniejsze. Dbaj o siebie i malutką fasolinkę!:tak:

reklama
Jeśli chodzi o odstawienie anty przy antybiotyku-też byście odstawiły gdybyście miały okres 3 tygodnie później tydzień przerwy i znowu okres3 tygodnie-nic fajnego.Po za tym przy antybiotyku tabletka anty jest nieskuteczna!!!
Moniaa tak jestem dorosła i o antykoncepcji nie trzeba mnie uczyć!!!Ale nie wiesz ile ja miałam problemów przez te moje ropnie więc nie ma czego się czepiać.
Dzięki za wsparcie.Ale i tak jakoś mi ciężko z tą sytłacją.Na wiosce już będe pierwsza na językach niech choć troche mi brzuch wyrośnie ja pie............... Brak słów.No to trzymajcie się dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry