reklama

Wrzesień 2009

mili to swietnie bo ja tu weszlam z mysla,czy moze sie nie zlamalas i nie kupilas tego testu w koncu hahaa :-D:-D:-D

Wszystkiego naj mamuski
:-) a piosenka swietna,slyszalam ja wczesniej..

O kurczaki, Kinia mi weszla na dwa schodki.. ide bo jeszcze bedzie chciala zejsc haha

reklama
Ja też się poryczałam :-)
Mili faktycznie cierpliwa jesteś :-) mi jak tylko jeden dzień się okres spóźnia to pędzę po test hehe
U mnie kolejny piękny dzień. W sobotę chrzcimy moją małolatę, a jutro przylatuje moja mamuśka huuuuraa!!! będę miała troszkę czasu dla siebie :-)

Monia świetny zakup. Na pewno Wiki będzie zadowolona. Mamy podobny i służył nam bardzo długo, tylko bez funkcji kołyski. Jest tylko mały minus. Ola miała za krótkie nogi, żeby nauczyć się na nim jeździć. Mimo, że jest bardzo wysoka. Dopiero sięgnęła pedałów w wieku 2 lat.

Moniaaa super te rowerki, my dziś po sklepie takim jeździłyśmy- ile radości i zachwytu było przy tym:-) Właśnie siedzę na allegro i szukam jakiegoś fajnego właśnie na dzień dziecka:-)

no dzien sie konczy ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!:-)

Moniczka piękna pioenka, ja jej jezcze ne słyszalam:sorry2:

Monia rowerek bardzo mi sie podobajet, to taki brzdąc bedzie już mógł jeździc?, musze to tez rozważyc;-)

spodobalo mi sie w tym rowerku to ze ma ten pokrowiec na siedzeniu dzieki czemu ma zabezpieczenie tez miedzy nozkami a nie tylko sama porecz inaczej wybralabym pewnie inny model no ale w sumie ten piesek tez jest calkiem fajny

Ostatnia edycja:
Witam porannie, kurde tak zimno u nas.....jesień a nie maj! po za tym spoko, zaraz zrobię kawusię i śniadanko, maluchy grzecznie oglądają bajeczkę. W nocy dostałam @:) super, bo skończy się do urodzin mężulka ;)(urodził się w dzień dziecka-w tym roku 30ur.), jutro idę na hennę, troche poszalałam po "salonach" i mam fajnych ciuszków kilka, bo niestety-stety, ale waga spadła i spadają wszystkie spodnie z tyłka:) dziś kolejne 0.5kg w dół:)
oj, od kilku dni zaliczałam kolejnych lekarzy-dentyści, rodzinni, pulmunolog-ale córcia dostała skierowanie na testy skórne, wiec w końcu może odkryjemy te nieszczęsne alergie, bo mam już dość (od 3 dni ma buzię zsypaną a wyglada jak poparzona)
lecę robić kawkę i kakao:)

no i przebił sie kolejny ząbek, mamy wiec już 4:)

Ostatnia edycja:
Super Szyszunka, gratulacje spadku wagi :tak:.
Teraz my jedziemy do Teściowej, właśnie mam się zamiar pakować, ale mała płakała od rana. Chyba ząbki, bo jak posmarowałam dziąsła to przestała :confused:. No ale jak śpi to się boję ruszać żeby się nie obudziła :-D.
Mili jak tam teścik :confused:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry