reklama

Wrzesień 2009

reklama
Mili jak piszą przedmówczynie śmigaj po test. A u nas ząbków ani widu ani słychu. A co do raczkowania. ha, ha, ha .... jak wasze pociechy skończą raczkować to Ala dopiero zacznie.!!!!

Mili spokojnie na pewno dostaniesz @ jestem pewna ;-) a wy dziewuszki sie nie nakrecajcie tak :-p (mnie tez meczyly o test ;-) az musialam zrobic ) ja mialam normalny okres juz kilka msc po porodzie i teraz mi sie tak rozregulowal ze 3 tyg sie spoznial ale w koncu nadszedl.
Teraz wlasnie czekam na niego niecierpliwie bo zaczynam z tym cyklem brac tabletki ;-)

Rety padam !!!!!! Zrobilam dzis sobie z malym spacerek na drugi koniec miasta.Przeszlam 15 km :sorry2: balam sie jak ja wroce bo padac zaczelo ale na szczescie przeszlo.Za to silny wiatr mam nadzieje ze nie przeziebilam malego...
Ale mialam pokute bo wczoraj lasagne zjadlam i trzeba bylo spalic ;-)

a ja dalej nie mam okresu hihi jak dostane w koncu to sie chyba zalamie tak juz sie przyzwyczailam ze go nie ma no ale ja jeszcze karmie a ostatnio gin mi powiedzial ze jak przestane karmic to nawet do roku czasu moge jeszcze nie miec chcialabym tak w sumie :P:-D

u nas też nocki z cycem, ale efekt......wczoraj mamy 3 ząbka, ida dwie górne jedynki na raz! dziś już nieco lepiej.

A ja mam inny problem, mojego malucha nie da sie wogóle ubrać!!! nie mam jak załozyć mu pieluchy, bo on leżeć sekundę nie chce!!!!!ubieranie, to wyczyn na miarę sportów ekstremalnych albo wyczynów cyrkowych, nic nie daje: zabawianie, bawienie włosami itd.

Hej
miałam to samo, a moze jeszcze mam...do tego doszło to że maly ma jakis wstręt do położenia się na plecy. Najlepiej to ubierałby się mył na siedząco lub jeszcze lepiej na STOJĄCO, jak go kładę to krzyczy:confused::shocked2:

Gratuluję ząbków

u nas od miesiąca wykluł się mały szpic i na tym poprzestaliśmy hmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry