reklama

Wrzesień 2009

u nas też nocki z cycem, ale efekt......wczoraj mamy 3 ząbka, ida dwie górne jedynki na raz! dziś już nieco lepiej.

A ja mam inny problem, mojego malucha nie da sie wogóle ubrać!!! nie mam jak załozyć mu pieluchy, bo on leżeć sekundę nie chce!!!!!ubieranie, to wyczyn na miarę sportów ekstremalnych albo wyczynów cyrkowych, nic nie daje: zabawianie, bawienie włosami itd.

reklama
gratulacje 3 ząbka :)
jesli chodzi o zmiane pampka lub ubieranie ech wiem coś o tym mam to samo :) czasami na chwile uda mi się młoda zainteresowac czymś. Ale za to mam mistrzostwo w szybkości przebierania dziecka w locie heheheh

Gratuluję ząbka! my czekamy na 5 i 6 bo już są pod samą skórką. A ślina kapie litrami. A co do przebierania to u nas to samo. Normalnie czasem żałuję że nie mam jeszcze ze 3 rąk dodatkowych.:-)
Ach zapomniałabym wam napisać że Olo od wczoraj raczkuję już całkiem poprawnie. JAk ma jakis cel to i przez cały pokój przejdzie. CZasem si jeszcze potknie, albo wypnie dupkę do góry ale ogólnie to całkiem fajnie sobie radzi. :tak:

Hej dziewczyny.Dawno mnie tu nie było ale miałam praktyki.Bez bicia się przyznaje że nawet nie mam kiedy Waszych postó nadrobić.No i piszę bo mam stracha-CHYBA JESTEM W CIĄŻY.Piszę CHYBA bo boje się kupić test ciążowy żeby potwierdzić tą informacje.....Kurcze z jednej strony się cieszę a z drugiej zastanawiam się jak ja sobie poradzę:-( Mamy z M dołek finansowy a do tego moja szkoła.Tak myślę żeby poczekać jeszcze do końca tego tygodnia i w tedy zrobić test,a nóż może @ się pojawi.

heheh mili ;-)
no ale.. ponoć po porodzie wszystko jest mega rozregulowane więc poczekaj trochę

a tak od innej strony, to tak planując to się bym nie zdecydowała no ale jeśli by się trafiło ..... :-D

Podziwiam Wasza anielska cierpliwosc..... maaaasakra ,mnie by ciekawosc zzarla!
mili a masz jakies objawy ciazowe czy tylko wnioskujesz na braku @ ? Smigaj po test :P Moze ty jestes cierpliwa, ja./moze my nie :))

elaine, ale budzi sie i je czy nie karmisz już w nocy?

Rudko- o 23 zjada jeszcze mleko ok 120 ml max a w nocy jak się wybudza to daję wodę. Następne mleczko ok 4-5 nad nad ranem dostaje.
Gratuluję Szyszunko ząbka! u nas dalej cisza:cool2:
Za to mały zasuwa po całym mieszkaniu- i to nie jest czworakowanie tylko "takie dziwne coś":eek:. Jedna noga podkulona druga wygięta do tyłu i posuwa się:cool2:. Wszędzie wlezie mała glistka:-D.

Liiviia- co do happy to ja własnie też mogę się podpisać pod tym co napisałaś. Wcześniej te pieluszki były fajne- za tą cenę i w ogóle. Ale ostatnio też zauważyłam, że przemakają:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe.ogólnie to my narazie nie planujem dzidzi ale jak już się zdaży to będzie.Objawy-heh jak przy pierwszej ciąży to ja nie miałam żdnych objawów prucz braku @.ja wole poczekać a nóż dostanę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry