reklama

Wrzesień 2009

Fajne te rowerki tez taki planuje kupic ( u mnie na osiedlu co drugie dziecko na takim jezdzi ;-)) tylko jeszcze nie teraz moze w wakacje a jak nie to jakis na drugi rok.

Pogoda sie u nas popsula.Zimno i wieje :-( 10 stopni dzis tylko.
Ja ostatnio mam wrazenie ze mi sie cos czasem poruszy w brzuchu :-D jakos tak jak leze ale ciaza to to na pewno nie jest bo bylam u gina w tym miesiacu ;-)
Dzis chyba sobie zrobie dzien leniuszka bo na dwor i tak nie pojdziemy takze polezymy sobie w lozeczku i seriale nadrobimy ;-) Michal uwielbia czolowki z Majki, Pierwszej Miłości i Na Wsólnej :-D jak tylko uslychy to jak zahipnotyzowany patrzy w ekran z otwartym dziubkiem i nawet nie drgnie az do konca ;-) a pozniej jak juz nie spiewaja dziubka zamyka i wraca do zabawy komicznie to wyglada :-D w ciazy tluklam te seriale non stop wiec pewnie przypominaja mu sie te dzwieki z brzuszka ;-)

Do ilu sie podaje wit D ?? do roku ?? bo nam sie wlasnie skonczyla i sie tak zastanawiam czy jeszcze isc po recepte tym bardziej ze lato teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale Wy babki ciekawe jesteście ehhhh.
Test..................pozytyw..................
Mam strasznie mieszane uczucia......z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem załamana.Nie wiem jak ja sobie sama poradze..............:hmm:

Ale Wy babki ciekawe jesteście ehhhh.
Test..................pozytyw..................
Mam strasznie mieszane uczucia......z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem załamana.Nie wiem jak ja sobie sama poradze..............:hmm:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GRATULUJE! :-D:-D:-D

Dasz sobie rade napewno! Nie bez przyczyny mamy instynkt macierzynski!

:-) gratulacje mili!!! teraz to już tylko cieszyć się trzeba :-) na pewno dasz radę, nic się nie martw.
Jeszcze raz gratulacje!
U nas ostatnio zdarzył się mały "wypadek przy pracy" Mój zapewnia że na bank nic tam nie "dotarło" ale cykora jednak troszkę mam czy aby czasem w ciąży nie jestem. Jak nie będzie okresu to lecę po test :-) A jak będzie, to po jakąś formę antykoncepcji hehe

iza_jot Ci faceci to zawsze tacy pewni,ze nic sie nie wydostalo,a jak sie wydostanie niechcacy to nawet nie wiedza kiedy... Niech bedzie jak sobie zyczysz...

Zaraz polowa z forum odpadnie i przejdzie na styczen 2011.. i tak dalej.. hahaaa

reklama
Powiem Wam że uważam że za młoda jestem na drugie dziecko.Kurcze żeby nie antybiotyki to bym nie była w ciąży a tak musiałam tabletki odstawić i ooo wyszło.Dzięki dziewczyny tyle że ja nie wiem teraz czy płakać czy zaczynać kupować wózki itp-dla Oliwierka wszystko praktycznie mieliśmy pożyczone-łącznie z łóżeczkiem w któym teraz śpi.
Dodatkowo jesteśmy w dużym dołku finansowym plus jeszcze z kąd ja wezme na kolejny rok studiów 6 tyś.Nie chce brać dziekanki bo to ostatni rok a znając mnie to później nie będzie mi się chciało.

Haha ale pocieszenie mam dla Was-CIĄŻE CHODZĄ PARAMI-to która teraz???????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry