liiiviiia
Fanka BB :)
Fajne te rowerki tez taki planuje kupic ( u mnie na osiedlu co drugie dziecko na takim jezdzi ;-)) tylko jeszcze nie teraz moze w wakacje a jak nie to jakis na drugi rok.
Pogoda sie u nas popsula.Zimno i wieje :-( 10 stopni dzis tylko.
Ja ostatnio mam wrazenie ze mi sie cos czasem poruszy w brzuchu
jakos tak jak leze ale ciaza to to na pewno nie jest bo bylam u gina w tym miesiacu ;-)
Dzis chyba sobie zrobie dzien leniuszka bo na dwor i tak nie pojdziemy takze polezymy sobie w lozeczku i seriale nadrobimy ;-) Michal uwielbia czolowki z Majki, Pierwszej Miłości i Na Wsólnej
jak tylko uslychy to jak zahipnotyzowany patrzy w ekran z otwartym dziubkiem i nawet nie drgnie az do konca ;-) a pozniej jak juz nie spiewaja dziubka zamyka i wraca do zabawy komicznie to wyglada
w ciazy tluklam te seriale non stop wiec pewnie przypominaja mu sie te dzwieki z brzuszka ;-)
Do ilu sie podaje wit D ?? do roku ?? bo nam sie wlasnie skonczyla i sie tak zastanawiam czy jeszcze isc po recepte tym bardziej ze lato teraz.
Pogoda sie u nas popsula.Zimno i wieje :-( 10 stopni dzis tylko.
Ja ostatnio mam wrazenie ze mi sie cos czasem poruszy w brzuchu
jakos tak jak leze ale ciaza to to na pewno nie jest bo bylam u gina w tym miesiacu ;-)Dzis chyba sobie zrobie dzien leniuszka bo na dwor i tak nie pojdziemy takze polezymy sobie w lozeczku i seriale nadrobimy ;-) Michal uwielbia czolowki z Majki, Pierwszej Miłości i Na Wsólnej
jak tylko uslychy to jak zahipnotyzowany patrzy w ekran z otwartym dziubkiem i nawet nie drgnie az do konca ;-) a pozniej jak juz nie spiewaja dziubka zamyka i wraca do zabawy komicznie to wyglada
w ciazy tluklam te seriale non stop wiec pewnie przypominaja mu sie te dzwieki z brzuszka ;-)Do ilu sie podaje wit D ?? do roku ?? bo nam sie wlasnie skonczyla i sie tak zastanawiam czy jeszcze isc po recepte tym bardziej ze lato teraz.
Ostatnia edycja: