Karolina Tinetina
Fanka BB :)
mama sówka będzie dobrze zobaczysz:-)
rezeda to my razem do czwartku wyczekujemy
rezeda to my razem do czwartku wyczekujemy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie wiem dlaczego ale zaczynam się denerwować ... mam nadzieję że wszystko będzie ok... zdam relację jak wrócę ... buziaki
PS. Ja już chcę wątku zamkniętego :-) tam czułabym się jakoś swobodniej ...

ja też jestem juz za! od razu nasze brzuszki musimy tam przeniesc!
ja sie zbieram pomału do gina... bede po wizycie

ale na szczęście mam ochotę raczej na zdrowe rzeczy, jogurty,mleko, owoce:-) zero słodyczy
trochę to wszystko późno, ale jakoś się tym nie przejmuje za bardzo, czuje że brzucho rośnie, ciągnie mnie po bokach i czasem mam wrażenie że dzidzia skacze, np wczoraj siedze w pracy a tu nagle tak jakby piłeczka ping pongowa mi się odbiła w brzuchu
potem jak już leżałam to było podobnie ale nie tak mocno
fajne uczucie:-)
nie pisałam bo nie chciałam robic czegos bez konsultacji z pozostałymi dziewczynami... jakis czas temu uznałysmy ze jest za wczesnie... trzeba by było chyba spojrzec na tą liste i zobaczyc kto pisze na wrzesniówkach a kto nie... bo jesli ktos napisał pojedyńczego posta i wpisał sie na liste chętnych na zamknięty - to chyba ją trzeba zmodyfikowac...daj znać po wizycie
napisałaś może już do admina o zamknięty???
czekasz około miesiaca, stówke trzeba położyc za samo usg; ale ja uwazam ze warto... ja u mojego gina płace 150 za usg z wizytą...Renifer wiesz może ile trzeba czekać na usg u Wasilewskiego? bo chcieliśmy iść do niego na samo usg:-) i ile trzeba mieć w sakiewce![]()