reklama

Wrzesień 2009

reklama
ja jutro mam usg genetyczne ( 12 + 0 dni ), miał być przy mnie mój mąż ale niestety a może i stety nie będzie go przy mnie ... idzie do nowej pracy :-) dziś do niego zadzwonili żeby jutro przyszedł po raz pierwszy :tak: nie wiem dlaczego ale zaczynam się denerwować ... mam nadzieję że wszystko będzie ok... zdam relację jak wrócę ... buziaki

PS. Ja już chcę wątku zamkniętego :-) tam czułabym się jakoś swobodniej ...

Witam

Byłam u gina, który obejrzawszy moje wyniki powiedział że wszystko ok tylko trochę kiepsko z wątrobą. Nie potrafię interpretować wyników morfologii a głupio mi było zapytać co na to wskazuje. Ale faktycznie pobolewa mnie w prawym boku.
Pierwsze USG będę miała dopiero za 2 tyg i już nie mogę się doczekać. Jak dokładnie wygląda to badanie (chodzi mi o USG dopochwowe) i czy jest nieprzyjemne?
Co do mdłości to u mnie dzisiaj ciutkę mniejsze ale zgaga daje w kość. A co do słodkiego sam na sam to trzeba korzystać bo po porodzie ochota zanika zupełnie i to na długie długie miesiące.:tak:

Witam wtorkowo :-)
Wczoraj odebrałam wyniki badań i wszystko jest w normie :-) Jeszcze tylko nie było badań WR, ale to odbiore sobie dzis,albo jutro. Toxo mam ujemne-to chyba dobrze z tego co wyczytałam (jak sie myle to mnie poprawcie) ;-) Ale nie wiem jak interpretowac wyniki HBs? Bo pisze mi wynik: 0,00 nieobecne... Co to oznacza?

Ciesze sie ze wszystkie wiesci z USG są pomyśle i juz nie moge doczekac sie swojego USG w poniedziałek :-)

Witam nową wrzesniową mamusie. Mam nadzieje ze sie tu zadomowisz.

Indygo nic sie nie bój, USG dopochwowe to nic strasznego i nie boli.

Dzień dobry;-)
Mój wynik HBs był taki sam jak Twój i lekarz powiedział, że to jest b.dobry wynik = nie ma zółtaczki czy coś w tym stylu..
Jak byłam u G w lutym to zrobiła mi od razu USG dopochwowe, pokazała fasolkę i nawet dała mi zdjęcie:-) teraz czekam na wizytę 16 marca, połączoną z cytologią.. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:-D
Buziam wszystkich;-)

hej dziewczyny
nie było mnie trochę, ale w pracy nie ma netu a siedzę od rana do wieczora:-( do tego Ignacowi wychodzą piątki i marudny jest okropnie.
U mnie też wydaje się że mdłości minęły, nareszcie mogę zjeść śniadanie:-) a potem jak dojadę do pracy znów jestem głodna:confused: ale na szczęście mam ochotę raczej na zdrowe rzeczy, jogurty,mleko, owoce:-) zero słodyczy
Kurcze, ja zmieniałam lekarza, tamten poprzedni zrobił usg w 5 tyg i tyle, kazał przyjść za miesiąc. a ta obecna babka zbadała, dała skierowanie na badania i usg, ale dopiero na 10 marca a wizyta 25 marca:baffled: trochę to wszystko późno, ale jakoś się tym nie przejmuje za bardzo, czuje że brzucho rośnie, ciągnie mnie po bokach i czasem mam wrażenie że dzidzia skacze, np wczoraj siedze w pracy a tu nagle tak jakby piłeczka ping pongowa mi się odbiła w brzuchu:-D potem jak już leżałam to było podobnie ale nie tak mocno:tak: fajne uczucie:-)
Renifer wiesz może ile trzeba czekać na usg u Wasilewskiego? bo chcieliśmy iść do niego na samo usg:-) i ile trzeba mieć w sakiewce:-D

reklama
daj znać po wizycie:tak::tak:
napisałaś może już do admina o zamknięty???
nie pisałam bo nie chciałam robic czegos bez konsultacji z pozostałymi dziewczynami... jakis czas temu uznałysmy ze jest za wczesnie... trzeba by było chyba spojrzec na tą liste i zobaczyc kto pisze na wrzesniówkach a kto nie... bo jesli ktos napisał pojedyńczego posta i wpisał sie na liste chętnych na zamknięty - to chyba ją trzeba zmodyfikowac...
takze dziewczynki ustalcie czy juz czas na zamknięty czy nie!

Renifer wiesz może ile trzeba czekać na usg u Wasilewskiego? bo chcieliśmy iść do niego na samo usg:-) i ile trzeba mieć w sakiewce:-D
czekasz około miesiaca, stówke trzeba położyc za samo usg; ale ja uwazam ze warto... ja u mojego gina płace 150 za usg z wizytą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry