Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... Qurcze gdzie wy macie to wiosenne słoneczko ...... u nas fakt faktem nie jest szaro i ponuro, ale słoneczka troszke brakuje...... 
a kolejną wizytę u G mam 23 marca i tez już dostałam skierowanie na pierwsze badania, które mam zrobić ok tygodnia wcześniej .....
już nie straszne będą mi wyprawy z małym w niepogodę jak będzie można skorzystac z autka 

WR to w zasadzie do porodu jest potrzebne, niektórzy robią na początku, ale wystaczy jak badanie będzie zrobione w 7-8 miesiącu.

.
. 
) i pokapieli balsam nawilzajacy, ale mysle sobie ze moze czas na cos bardziej odpowiedniaego ( zwlaszcza ze obecny balsam na sie ku koncowi )jeszcze nieskromnie się pochwalę, ale w końcu za 4 podejściem zaliczyłam egzamin na prawkojuż nie straszne będą mi wyprawy z małym w niepogodę jak będzie można skorzystac z autka
pozdrawiam i miłego![]()

:-):-)ttaaaaaa napisałaś i znowu mi się przypomniało...no zwariować możnaNie mogę się doczekać wiosny....i truskawek!!!!!!![]()