Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny i tak jak się obawiałam poszliśmy wczoraj z mężem na usg i usłyszałam że przykro mi ale nie mam dla państwa dobrych wieści SERDUSZKO U DZIDZIUSIA PRZESTAŁO BIĆ:--
-
-
-
-( poczułam się jakby mi ktoś walnął w morde. byłam dzisiaj na usunięciu martwego mojego dzidziusia mówię wam masakra nie wiem co mam ze sobą zrobić:-
-
-( cały świat mi się zawalił :-
-
-(
napiszcie czy może wiecie po jakim czasie można starać się o dzidziusia po czymś takim.
nie wiem co mam zrobić to jest jakaś masakra:--
-
-(
mój dzidziuś wczoraj by skończył 3miesiące.
witajcie
ja tylko melduje ze zyjemy, oboje...
wyszlismy ze szpitala
nie obeszło sie bez operacji:-(
rozciachali pół brzucha i wycieli guza, podczas badania sródoperacyjnego okazał sie łagodny więc zaszyli mnie i walczylam zeby wrócić do domu w dwupaku,
teraz bedziemy do siebie dochodzic, brzusio rośnie, rana sie goi ale ja nadal sie boje:-(
prosze trzymajcie kciuki
pozdrawiam serdecznie
dziewczyny i tak jak się obawiałam poszliśmy wczoraj z mężem na usg i usłyszałam że przykro mi ale nie mam dla państwa dobrych wieści SERDUSZKO U DZIDZIUSIA PRZESTAŁO BIĆ:--
-
-
-
-( poczułam się jakby mi ktoś walnął w morde. byłam dzisiaj na usunięciu martwego mojego dzidziusia mówię wam masakra nie wiem co mam ze sobą zrobić:-
-
-( cały świat mi się zawalił :-
-
-(
napiszcie czy może wiecie po jakim czasie można starać się o dzidziusia po czymś takim.
nie wiem co mam zrobić to jest jakaś masakra:--
-
-(
mój dzidziuś wczoraj by skończył 3miesiące.
Dziewczyny no własnie...tez nigdy na bóle głowy nie narzekalam, a od wczoraj to jakbym jakis magnez w czole miała...boże jak mnie boli...podobno cisnienie strasznie spadło...
czy wy cos bierzecie na mocne bóle glowy??
nie szkodzi to dziecku?? bo ja jakos jestem anty wszystkim tabl. w Naszym stanie ale wytrzymac czasami nie mogę??