reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kurczę, widzę, że sporo z nas dzisiaj jakoś zaniemogło:baffled:

Renifer_24 - Ty szczególnie uważaj na siebie! Synek malutki, więc nie masz wpływu na wszystki rzeczy które wpadną mu do głowy ;-)

Sajonara faktycznie długo się nie odzywa.... :confused:

Szyszunka... spokojnie... nie uciekniemy... Porób co masz porobić i pisz kiedy masz czas....

iwona85cz porozmawiaj wtedy kiedy będziesz gotowa. Ale i tak myślę, że będzie dobrze!!

ninonka już zapowiedziałam mojemu m, że jak w końcu opuszczą mnie mdłości kupię sobie wiadro lodów i nie podzielę się z nikim!! :-D Może zaserwuje sobie do tego właśnie bitą śmietanę!!:-D Nie mogę się doczekać

A tak w ogóle trochę lepiej. Zjadłam zupkę pół godziny temu i chyba przypasowała żołądeczkowi :-D:rofl2:

hey

ja tez mam problemy z nadrabianiem....
dziewczyny, czy wiecie co u sajonary? odzywała sie jakos w ostatnim czasie? martwię sie...
(...)

ninonka- podziwiam, bitej bym chyba nie dała rade zjesc... :happy:
(...)

Ja nie mam pojęcia co u sajonary, a dawno jej nie widziałam na forum.... hmmmm :-(
A co do bitej śmietany hehehe nie dałam rady zjeść całej... jeszcze conajmniej na 1 porcje zostało.... oczami to bym wszystko jadła....
:tak::tak::tak:

Reniferku leż i odpoczywaj...niestety nasze samopoczucie jest teraz najważniejsze. Na inne rzeczy przyjdzie czas. Ja tez spogladam na synka pokój i jakos trudno mi się zabrac za prasowanie, co w kacie lezy...moze jutro najdzie ochota. Musiałam wyjsc z domu bo naszło mnie znów na sok tabasco...juz drugą buteleczkę spijam.
Iwona im szybciej tym lepiej.
Trzymam kciuki.

Tak myślę czy dobrym sposobem nie byłoby poczekac aż sami zauważą ... i wtedy powiedziec, że nic nie mówiłam bo bałam się że mnie wyrzucą z domu. Mam mętlik w głowie ... idę się przejsc na spacer, pooddychac świezym powietrzem.

Iwona ja też jestem za, żebyś porozmawiała z mamą. Nie myśl o tym długo, tylko zdobądź się na odwagę i mów. Czym szybciej tym lepiej. Później sami zauważą i mogą mieć do Ciebie pretensje.

Iwona nie czekaj az sami zauwaza , wtedy beda mieli do Ciebie wiecej pretensji ze im nie powiadzialas wczesniej a teraz moze pomysla ze bardziej im ufasz skoro powiedzialas wczesniej , Trzymam kciuki - wiem ze sie boisz ale pamietaj im szybciej tym lepiej

Reniferku odpoczywaj z tymi plamieniami to nie zarty , sama dobrze o tym wiem

Kroptusia odezwij sie co tam u Ciebie - odpoczywasz?

A ja dzis musialam walczyc z rodzinka rano zeby ich podniesc z lozek bo u mnie to juz czas na letni przestawilismy i moje pociech nie chcialy wstac do szkoly a i mezus do pracy tez sie nie spieszyl - ale teraz juz jestem sama
a z tymi mdlosciami to jednego dnia jest lepiej a drugiego tak jak dzis wytrzymac juz tez niemoge , jak dlugo jeszcze ?
A jesli nie witalam kogos nowego na forum to witam i przepraszam ze nie wczesniej ale dziewczyny tyle stukacie ze zanim nadrobie to znow cos nowego
Pa pa Sloneczka

Jejku ale mam do nadrobienia!!!! Normalnie oszalalyscie dziewczynki:-DPostaram sie to nadrobic:szok:

iwona szkoda ze tak zwlekasz, z dnia na dzien bedzie Ci trudniej!!!

ninonka mmm ale narobilas ochoty ta bita smietana:-p

renifer- relax, odpoczynek i nie przemeczaj sie, wszytsko inne na bok-najwazniejsza Ty i dzidzia :tak:

Ja troszke juz popakowalam, teraz zajadam MICHALKI i probuje nadrobic na BB , moj synus spi, wiec mam troche czasu:-)

reklama
Dziewczyny a mnie chyba coś przeziebienie łamie...cała się dygocze i w uszach mi szumi...wypilam goracy sok malinowy i ide sie polozyć...do wieczora...mam nadzieje, ze mi przejdzie...
Kroptusiu co u Ciebie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry