Wiolawb
Fanka BB :)
Zobaczysz, że obrona pójdzie Ci rewelacyjnie - w sumie podwójne siły będą :-)Ale na jakiś minimum tygodniowy wypoczynek bym pojechała w II połowie LIPCA, do w I jego połowie obrona, a pewnie zaraz po niej będę padać z nóg....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobaczysz, że obrona pójdzie Ci rewelacyjnie - w sumie podwójne siły będą :-)Ale na jakiś minimum tygodniowy wypoczynek bym pojechała w II połowie LIPCA, do w I jego połowie obrona, a pewnie zaraz po niej będę padać z nóg....
Dziekuje ze cieszysz sie razem ze mna;-) Szybko zleci do poniedzialku i Ty tez ujrzysz swoje malenstwo_oli_ [/B]kochana nie wiesz jak się cieszyła mi gęba jak czytałam, że Twój dzidziuś machał rączkami i wogóle.... ach.... ja swoje maleństwo zobacze dopiero w poniedziałek - jeszcze szkoła w weekend (ehhh).
To gratuluje że termin gin. wyznaczył Ci na 19 września.
Ale, że kolejną wizyte masz dopiero na początku maja to jestem zaskoczona że tak późno, chociaż nie wiem kiedy mi moja gin wyznaczy kolejny po 16 marca ....??? hmmm.

:-):-)
Ale na jakiś minimum tygodniowy wypoczynek bym pojechała w II połowie LIPCA, do w I jego połowie obrona, a pewnie zaraz po niej będę padać z nóg..

a mi na 75% dziewucha :-)
Oj dziewczyny czyżby same dziewuszki nam się zaczęłby sypać, hehehe to się okarze![]()

Zobaczysz, że obrona pójdzie Ci rewelacyjnie - w sumie podwójne siły będą :-)
Obrona pojdzie gladko a Ty cala odstresowana zrelaksowana pojedziesz sobie na wymarzony urlopik:-) Trzymam juz od dzis kciuki za obrone![]()

nie same dziewuszki - u mnie chlopczyk wychodzi
Ciekawe ile w tym wszystkim prawdy