reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ale za to weselej na forum mamy jak tak sobie powrozymy i pomarzymy a ktoz tam sobie w brzuszku siedzi :-D

Dokładnie, hehe....

Hej. Mi z wróżby ninionki wyszło 48 na dziewczynkę 52 na chłopca...... dziwne hehe.

Witam nowe mamusie!
Iwona daj znać po wizycie, koniecznie!

no to mamy kolejnego chłopca... hehehe
dziewczyny a oprócz tej tabelki co wcześniej podałyście, i oprócz tych wahadełek z obrączką igłą i centymetrem to znacie jeszcze coś, fajnie tak się robi jakies teściki kurcze, pośmiać się trochę można

Heja...a mi z wrózby ninonki wyszeł na 47%chłopak, a 53% dziewczynka...
i coż?? trzeba czekac na usg;-);-);-)
.a ja zabrałam sie za porzadki w szafach...jakos siły witalne mi przyszły...i dobrze ile mozna lezec...

ciekawe na ile nam sie sprawdza te wrozby, ktore robia furrore:-D:-D:-D kazda z nas niby nie wierzy w nie ale prawie wszystkie sobie je robia:-D:-D:-Dzobaczymy jak bedziemy sie smialy we wrzeniu, a nie najpierw kolo maja czerwca kiedy lekarze nam powiedza z usg ckto mieszka w brzusiu:-D:-D:-D

dziewczyny a oprócz tej tabelki co wcześniej podałyście, i oprócz tych wahadełek z obrączką igłą i centymetrem to znacie jeszcze coś, fajnie tak się robi jakies teściki kurcze, pośmiać się trochę można
no zgadzam sie :tak:dziewczyny dawajcie cos jeszcze to sie posmiejemy:-D:-D:-D ninonka a z obraczka na nitce nad brzuszkiem robilas????:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry