Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jesteś okrutna Calineczko - u mnie o tej porze wszystko pozamykane,a W nic nie kupił na zapas... trudno jakos do rana wytrwam teraz to koniecznie musze isc spać![]()
Indygo spokojnie. Ja miałam robiony wyszło mi 1.4. Słuchaj powinnien zbadać kośc nosową i według kilku danych tzn. Twój wiek sznasa na zespól downa , edwarda i pataua masz tak wiek:Wróciłam z USG, z dzidzią wszystko OK i przezierność wyszła 2,0 ale lekarz jak się dowiedział że na początku ciąży miałam grypę to kazał mi przyjść za tydzień i zrobić test potrójny. Trochę się martwię czy nie zobaczył czegoś nieprawidłowego. Czy któraś z was miała robiony ten test?
I jeszcze wyszło mi wysokie ciśnienie 145/85 ale to pewnie trochę z nerwów bo bardzo się przejęłam tym testem.
A co do baniek to nie mam pojęcia bo nigdy ich nie miałam.

bo mam jednak drugiego chłopczyka :-)
No trudno, najważniejsze,że wszystko ok :-)
I narzekają,że mamy humory i zachcianki,jakby nie mogło to zaczekać,bo zaczął im się WAŻNY MECZ,a my w swoich napadach płaczliwo-depresyjnych wyjadamy w tym czasie wszystko z lodówki.