reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

:-):-)cześć Ewusek i powodzenia
Wiolaw a ja zawsze marzyłam o dziecku po 40 chociaz nie mam pojęcia czy uda mi sie namówić kolejny raz mojego m
Kroptusia poradzisz sobie spokojnie, też sie trochę boję bo sie rozleniwiłam, moja córka ma już prawie 11 lat , więc zapomniałam co to praca przy maluszku, ale mam nadzieję że mi troszkę pomoże
dzisiaj wracam po krótkim urlopie do pracy i okropnie mi sie nie chce, 7 kwietnia mam wizytę u lekarza i chyba wezme trochę l4 przecież muszę się wyspać przed wrześniem:-D

reklama
kroptusia, ja mam wizytę w poniedziałek, za tydzień i tez się nie mogę doczekać:rofl2: u mnie to będzie koniec 17 tygodnia, więc pewnie płci jeszcze nie poznam i będę musiała czekać kolejne 3 tygodnie...:sorry2: ...
obstawiam dziewczynkę, ale co będzie to się okaże naprawdę we wrześniu:-D

Dzięki bardzo wszystkim!
jagolek widzę że będziemy mieć dzieci w tym samym wieku (mój Adaś jest z 26.11.2006)
Ja byłam u gina w piątek. Powiedział że wymiary i wszystko ok, więc mam nadzieję, że wszystko dokładnie obejrzał.:-)

ewusek, powiem nawet, że mamy prawie identyczny staż małżeński:-D... ja mam o półtora miesiąca krótszy:tak:... bardzo jestem ciekawa jak nasze 3-latki będą się z kruszynkami asymilowały... liczę na to, że uda mi się opanować ewentualną zazdrość w zarodku i że moje skarby będą zżyte mocno:happy:

Cześć Wrześniówki!:tak:Męczą was jeszcze mdłości?bo mnie się zdarzają co dwa dni najgorsze jest to że biorę tabletki na nadciśnienie i duphaston i witaminy a wszystko wylądowało w kibelku.Masakra!:angry::angry::angry:

Witaj ewusek :tak:
Kroptusia wiesz co zapomialam Ci napisac ze mnie tez pobolewa wlasnie w pachwnach, a jak kichne to kluje w podbrzuszu i czasem jak sie przecagne za mocno to tez gdzies na dole zaboli:-( ale to podobno nic niepokojacego, powiem jednak jeszcze raz o tym gince.

dzisiaj wracam po krótkim urlopie do pracy i okropnie mi sie nie chce, 7 kwietnia mam wizytę u lekarza i chyba wezme trochę l4 przecież muszę się wyspać przed wrześniem:-D
To tak jak ja, tez dzis wracam do pracy..:-( mam na 15 i tak mi sie nie chce,ze masakra.:dry: I tez mojemu M mowie,ze musze duzo spac, bo pozniej nie bede mogla jak sie dzidzius urodzi, on na to "ale na zapas sie nie wyspisz" :-D:-D:-D Hahaha wlasnie o to chodzi,ze wyspie ,a jak nie, to beda mile wspomnienia,ze sie spalo ile sie chcialo prawda ? Hahaha :-)

(...)
-inka gazeta "m jak mama" super, zaczelam ja kupowac przed ciaza i teraz co miesiac nabywam...prawda, ze ostatni numer jest rewelacyjny...

Oj prawda, prawda :-)

(...)
Powiedzcie mi czy to badanie przeziernosci fałdu karkowego jest bolesne???? (...)J

Ciania - ani trochę. :-). To jest badanie usg, tylko lekarz mierzy dokładnie i wszystko sprawdza. :happy:

Co za paskudna pogoda. Nic się nie chce. :crazy:
Jak rano się obudziłam i zobaczyłam co się dzieje za oknem to postanowiłam z łóżka
nie wstawać. Ale leżeć zbytnio też mi sie nie chciało :-)
Przygotowałam obiad, a zaraz wezmę się za sprzątanie. Zacznę od.......no właśnie , jeszcze nie wiem ;-), ale to już tak dokładnie będę sprzątała - przedświątecznie :-).
Mam nadzieję, że będę miła możliwość umycia okien jeszcze przed świętami - bo jak tak padać będzie nadal, to sie nie opłaca :-D,

Hej
Naczytałam , naczytałam , a teraz nie wiem co napisać.Taka jestem dziś nie swoja bo wizytka o 18.00 u gin. Tak sie martwię czy wszystko ok.bo nie widziałam kruszynki miesiąc:-:)-(. ale nie ja jedna czekam dziś na usg, więc jakoś tak łatwiej:tak:.

reklama
ewelin ja jestem w 13 tyg, dwa tyg temu mialam pierwsze usg, ktore potwierdzilo moja ciaze :szok: Prawie 12 tyg czekalam na jakies badanie.. a teraz nastepne mam 8 kwietnia mocz (moze mi w koncu zmierzy cinienie i wage.. ) i juz sie nie moge doczekac az przylece do Polski.. Takze,jak w 14 tyg masz drugie usg, to dla mnie to wow :rofl2: gdybym nie jechala do Polski nastepne mialabym w 20 tyg i koniec... do konca ciazy :dry:

Do góry