ewusek1203
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Jeśli chodzi o bóle głowy to ja miewam potworne! Ostatnio głowa mnie bolała od piątku aż do następnej soboty! (całe 9 dni) Już myślałam że zwariuję na szczęście od niedzieli jest ok. Oby tylko tak zostało. A może ja mam alergię na pracę? Bo jeden dzień to nawet się zwolniłam i poszłam do domu - nie było sensu siedzieć.A tak poza tym to marzę żeby znów usłyszeć serduszko tego Okruszka. To by mnie też uspokoiło. Nie byłam też na usg 3d ani 4d i ciągle się zastanawiam: iść czy nie iść? Pozdrawiam cieplutko.
.
tylko pozazdrościć
więc nic z tego... jutro mam wielki plan posprzątać w szafach
)...
hehe. A co do okien, ja naszczęście myłam ostatnio, ale żałuje bo ta pogoda przez te pare dni tak naciapkała mi te okna, że wyglądają jak myte pół roku temu.... ehhhh:-(
Wszystkie pomiary super Nt 1,6 kręgosłup "śliczny" jak to gin powiedziała. Następna wizyta 20. 4.09 ale nie będę chyba usg miała tylko badanie ginekologiczne - miałyście takie już robione???
boje sie ze te bóle głowy, których nigdy w zyciu nie miałam zwiastują jakis problem... 
ale na pewno wtedy zobacze moja kruszynke - tak sie zastanawiam czy to bedzie "policzone" jako usg polówkowe?> bede wtedy w 18 tygodniu jak myślicie?