RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
no to będziemy kciukasy trzymać w poniedziałek za Naszego Reniferka;-);-);-);-);-)
Oby Ci zmniejszył. Masz mdłości po tym??? A może to fasolka??:-)
mam koszmarne mdłości... cały czas musze leżeć bo jak wstaje to masakra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to będziemy kciukasy trzymać w poniedziałek za Naszego Reniferka;-);-);-);-);-)
Oby Ci zmniejszył. Masz mdłości po tym??? A może to fasolka??:-)

Jarzębinko o kremach warto poszukać opini na wizażu:
Kosmetyk Wszech Czasów - recenzje kosmetyków i produktów kosmetycznych
Widzę, że lubicie sobie robić z M prezenciki :-)

co do prezencików to faktycznie nie mogę narzekać, bo kwiatka tak bez okazji to dostaje nawet, nawet a czasem i cos innego np. cos słodkiego, jakis drobiazg 
ale tylko dlatego,że mały chory to tak do towarzystwa
i pewnie do wtorku tak będzie, bo od wtorku mam opieke do niego więc wróce do pracy .............. czyste lenistwo 
Dziewczyny, lekarz kazal mi brac jeszcze jakies witaminki. Co wy bierzecie?. Bo mi nic nie polecił. Powiedział tylko ze drogie nie znaczy najlepsze. Moze wy mi cos polecicie w rozsadnej cenie![]()
tylko nie wiem,czy czasem witaminek nie brałam dopiero od 2 trymestru, a w pierwszym tylko kwas foliowy 
Ja biorę feminatal 800 metafolin, to już jest z kwasem foliowym więc nic poza tym nie biorę. Do 12 tyg. się je bierze a potem są inne z DHA.
Dobranoc wszystkim!
Kroptusia zdowiej kobieto, bo to nie żarty, a 3 pierwsze m-ce to ponoć najważniejsze...