Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olgha - mam do Ciebie pytanko! czy Twój drugi poród był łatwiejszy i krótszy?
bo mi sie taki marzy...![]()

niestety dawała nam nieźle po kieszeni, wiec przeszlismy na Purinę
DOG CHOW ADULT CLASSIC - W pełni zbilansowana karma dla dorosłych psów. Na bazie kurczaka i ryżu. :: karma dla psów
i cały czas sie jej trzymamy.... jest dosc dobra, po pedigree psu zaczeła wypadac siersc, wymiotował tą karmę i ogólnie sprawiał wrażenie strasznie chorego... takze równiez nie polecam,...
teraz jest OK
a i taniej wychodzi zakup przez internet niz w zoologicznym, ja zamawiam ze strony : swiatkarm... ( tak mi sie wydaje) 

Olgha - mam do Ciebie pytanko! czy Twój drugi poród był łatwiejszy i krótszy?
bo mi sie taki marzy...![]()
oj trzymam kciuki żeby zadziałała:-)Dziewczyny można sie normalnie załamać. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim znowu z posiewu wyszła mi ta głupia bakteria klebsiella pneumoniae dzisiaj kończę antybiotyk i wczoraj jak dzwoniłam do dr to powiedział że za tydzień znowu pobierze na posiew mi wymaz i zobaczymy czy 2 dawka antybiotyku zadziałała. Ja nie wiem co mam o tym myśleć martwię się aby małemu tylko nic sie nie stało i to że mam ten pessar a okazało się że jeszcze jest ta bakteria to też mnie martwi. Głupia bakteria:/
"rozwścieczony kot puszek" to tak jakby ktoś napisał "seryjny morderca - pseudonim dziubasek" 
niestety na moich oczach wpadła pod samochód.. w ułamku sekundy nie został z niej nawet pukielek sierści.. tak szybko jechał palant :-/ chodziłam wtedy w ciąży z synkiem.. i pamiętam że długo nie mogłam przestac ryczeć.. bo hormony jeszcze mi podkręciły śrubkę ;-)
Anek no jak ktos ma wklesle sutki,albo takie nie sterczace, to hm.. nie wiem jak to napisac, powinien tak sobie masowac i wyciagac delikatnie,zeby sterczaly i dopiero wtedy podac dziecku piers![]()