Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, dobrze ze imiona masz wybrane

Kasiunia to super wieściWitam!!
Moze zdam relacje z wczorajszego USG: Moja córeczka jest zdrowiutka i śliczna usta ma po mnie a nosek po tacie. Lekarz potwierdził 100% dziewczynkę, sama widziałamna początku malutka zasłoniła twarz raczkami i nóżkami (chyba się wstydziła) ale później sie odslonila i mamy piekny film z calego USG. Wazy juz 1710g, grubasek moj. Lekarz bardzo dokladnie wszystko tlumaczyl, pomierzyl malutka.....
Ale rzeczywiscia malutka spora jest;-)Ale najważniejsze że zdrowiutka
:-)To jak juz widziałaś tego siusiaczka to już chyba się raczej nic nie zmieni i zostanie Julian OliwierI ja witam po przerwie:-) Z mojej Julii Oliwii zrobił się Julian OliwierW Polsce się okazało, że to chłopczyk
No i siusiaka sama na własne oczy widziałam. Pozdrawiam Was ciężarówki
![]()
:-)Ja niestety jeszcze nie widziałam dowodu męskości:-(Wczoraj jak mnie zobaczyła koleżanka pierwszy raz jak jestem w ciąży powiedziała że brzuszek mam ewidentnie na dziewczynke...ale ja tam juz nie wierze w takie tam wyglądy zewnetrzne..mam w brzusiu Adrianka i juz
;-)

powiedzielismu mu że jest taki duży basenik że się zmieścić tylko w naszym ogrodzie
teraz moi panowie śpią a ja juz nie moge się doczekać kiedy się obudza
;-)

Hej
ja zapracowana i przemeczona juz-a ostani dzien w pracy dopiero 20 sierpnia!
chyba sie powtorze kolejny raz- ale nie moglam znalezc nic na temat torbydo szpitala- moze jetem przemeczona...dziewczyny gdzie znajde watek o tym co zabrac ze soba do szpitala-bo chce juz kupowac i kompletowac gadzety!
pozdrawiam

zrobiłam też wywiad co ijak ze zwolnieniem, macierzynskim , kiedy i jakie pisma wiec luzik ..... tylko wypoczywać ...... 

ochłoń troszkę i wdrażaj się znów pełną parą bo brakowało Cię tu.. i kochana rozumiem jak się teraz czujesz... jak byłam w Irlandii to też musiałam ochłonąc po odwiedzinach w Polsce... Boże jak mi wtedy odbiło... kiedy tak gwałtownie i drastycznie szybko zmieniam otoczenie to zauważam, że zmieniam tez swoje zachowanie... nieraz mnie to drażni.. po czym przechodzę nad tym do pożądku dziennego... a kiedy zmieniam otoczenie kolejny raz, to znów to samo.. zawsze mam do siebie pretensje, że udaję kogoś kim nie jestem
i tak właśnie miałam... jak wyjechałam do Irl i poznawałam nowych ludzi, to była taka nowa Eli... jak pojechałam na urlop do PL, to była znów stara Eli... a jak wróciłam do Irl to znów ta stara NOWA Eli... ale to chyba normalne, ze w pewnych kręgach zachowujemy się tak a nie inaczej bo np nie wypada czy coś... chyba byłabym sobą pełną parą gdybym mieszkała w PL(bo mi się tu podoba wizualnie.. przyroda itp) wśród moich wspaniałych znajomków i rodziny, ale żeby mentalnośc ludzi była taka jak w Irl... czyli każdy ma z nosie jak wyglądasz, z kim wyglądasz i gdzie wyglądasz... a już najmniej ważne jest to co gdzie jak i z kim robisz... oj.... dałabym popis 
Hej
ja zapracowana i przemeczona juz-a ostani dzien w pracy dopiero 20 sierpnia!
chyba sie powtorze kolejny raz- ale nie moglam znalezc nic na temat torbydo szpitala- moze jetem przemeczona...dziewczyny gdzie znajde watek o tym co zabrac ze soba do szpitala-bo chce juz kupowac i kompletowac gadzety!
pozdrawiam