naftanalek
Fanka BB :)
Soyyo dobrze że wyniki są ok
Syla 24 wierzę że kobitka pozwoli Ci zdawać jeszcze przed terminem musisz tylko odpowiednio zagadać
Mój mały rozrabiaka też wczoraj tak wariował że myślałam że mi skóra pęknie bo tak się wyginał a jak mąż zaczął grać sobie na gitarze to ten dopiero zaczął bombardować mój brzuch. Dzisiaj z rana już też pokazał na co jego stać
Ciekawe jest to że niby dzieci tyle śpią w brzuszkach, mi się czasami wydaje że nasz w ogóle nie śpi
Nie wiem nic na temat Syli 28
Syla 24 wierzę że kobitka pozwoli Ci zdawać jeszcze przed terminem musisz tylko odpowiednio zagadać
Mój mały rozrabiaka też wczoraj tak wariował że myślałam że mi skóra pęknie bo tak się wyginał a jak mąż zaczął grać sobie na gitarze to ten dopiero zaczął bombardować mój brzuch. Dzisiaj z rana już też pokazał na co jego stać
Nie wiem nic na temat Syli 28
Ostatnia edycja:
Czasami żałuję że zdecydowałam się na taką regularną pracę bo im brzuch większy tym mniej się robić chce a co dopiero obowiązkowo do pracy jezdzić...Pocieszające że jeszcze 2 dni i zo0baczę mojego szkrabika -na piątek mamy umówione usg 4d o 12 godz. Już nie mogę się doczekać!Ale te 9tygodni od ostatniego minęło zaskakująco szybko:-)

Chyba, ze coś mi się odmieni ;-)
Może jak zacznę kompletować wszystkie rzeczy i artykuły dla dzidziusia,to się ożywię,bo na razie nawet TV nie oglądam,bo same głupoty lecą,a wszystkie książki,jakie mam,już przeczytałam kilka razy.
Ale nie obraziłabym się,jakby mi ktoś zafundował wycieczkę dookoła świata albo luksusowy apartament z jackuzzi.