Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie też szlag trafia jak muszę stać w kilometrowej kolejce do kasy. Teraz jak juz widać to się nie ceregielę i walę przed ludzi. Ostatnio chłopak z piwem i babka ok 50 nie bardzo mnie chcieli przepuścić to się jej zapytałam czy w ciązy jest albo niepełnosprawna bo to kasa pierwszeństaw, zrobiła głupia minę i już nic nie powiedziała aże ja pyskata jestem i głosna to przy kasie obok słyszeli i zaczeli się ś,miać. chłopak coś tam bąknął to go się też zapytałam czy w ciąży. Już się nic nie odezwali tylko puścili. Musimy walczyc o to co nam się należy.
tylko ciekawe czy to bylo za czy przeciw 
a zauważyłyście jakie to jest dziwne i głupie te mohery to też kiedys były w ciąży czy takie babki koło 50 ale nie przepuszcza Cie za cholere w kolejce tylko dra pyska przecież baba babe powinna zrozumieć też wiekszośc była kiedyś w ciązy i wie co to zanczy ale nie to zawsze bardziej faceci przepuszczaja babki w ciazy!!!!!!!!!wrrrrr

Moj maz chcial Agatke.. a ja myslalam o Mai.. ale kolezanka poronila, a chciala strasznie Maje, to mi juz nie wypada... Maja przepieknie dla mnie !
Ja tez mam naklejki z foli samoprzylepnej, ale trzeba je "wprasowac" tzn tak dokladnie przykleic ,wgniesc w sciane haha nie wiem jak wam to opisac, to wtedy nie widac,ze sa naklejone tylko autentycznie na sciane
Sorry, problem ze slownictwem haha
Livia przepiekny kacik, i powiem Ci ze nawet na synka pasujeMoj maz chcial Agatke.. a ja myslalam o Mai.. ale kolezanka poronila, a chciala strasznie Maje, to mi juz nie wypada... Maja przepieknie dla mnie !
![]()
a ja ulomna tylko przykleilam