reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrzesień 2009

Witam was kochane i na samym poczatku chcialam zlozyc wam wszystkim serdeczne gratulacje dzidzi pod serduszkiem i zyczyc szczesliwegorozwiazania dla kazdej z was:-D

A ja wybralam sie do was kochane z pytankiem bo spoznia mi sie @ juz 2 dzien i chcialam zapytac czy moze wy nie badalyscie szyjki macicy jak wam sie spoznial jaka byla wysoko czuy nisko i czy mialyscie moze duzo bialego sluzu sorki za takie pytanie ale szukam jakich kolwiek wskazowek bo sie boje nastawiac zeby nie bylo rozczaroowania testu tez nie robilam bo jak bede w ciazy to przeciez czy go zrobie dzis czy za tydzien to i tak wyjdzie pozdrawiam was kochane z gory dziekuje za odpowiedzi i zycze wam wszystkim milego dnia:-D

reklama
Witam, no to uprzejmie prosze o dołączenie mnie do tej grupy 29 stycznia byłam u gina widzialam bijace serducho dziś zaczynamy 9 tydzień - termin na 13-15 września ale moj tata twierdzi ze urodzi sie 7 tak jak on i ja takze czekamy na prezent urodzinowy. :-D Bardzo sie cieszę, zwłąszcza, że mam za sobą dwie straty, X2007, i X 2008. Trzymajcie kciuki!!

A ja wybralam sie do was kochane z pytankiem bo spoznia mi sie @ juz 2 dzien i chcialam zapytac czy moze wy nie badalyscie szyjki macicy jak wam sie spoznial jaka byla wysoko czuy nisko i czy mialyscie moze duzo bialego sluzu sorki za takie pytanie ale szukam jakich kolwiek wskazowek bo sie boje nastawiac zeby nie bylo rozczaroowania testu tez nie robilam bo jak bede w ciazy to przeciez czy go zrobie dzis czy za tydzien to i tak wyjdzie pozdrawiam was kochane z gory dziekuje za odpowiedzi i zycze wam wszystkim milego dnia:-D

ja szyjki nie badałam a śluz biały był i jest - pojawił sie zaraz po owulce :tak: a z tym testem to po co się zadręczać cały tydzień :tak: jesteś 2 dni po @ więc nie ma na co czekac tylko zrobić test i tyle, a za tydzien rozczarowanie ( czego oczywiście nie życzę, życzę sukcesu II kreseczek) będzie mniejsze niż dziś czy jutro a napewno mniej stresu czyli zdrowiej dla fasolki :tak: POWODZENIA

Witam, no to uprzejmie prosze o dołączenie mnie do tej grupy 29 stycznia byłam u gina widzialam bijace serducho dziś zaczynamy 9 tydzień - termin na 13-15 września ale moj tata twierdzi ze urodzi sie 7 tak jak on i ja takze czekamy na prezent urodzinowy. :-D Bardzo sie cieszę, zwłąszcza, że mam za sobą dwie straty, X2007, i X 2008. Trzymajcie kciuki!!

witam serdecznie na wrześniówkach, kciuki oczywiście zaciśniete :tak::-D:tak:
co do suwaczka, to tez widzę te znaczki, a nie wiem, czy przed adres nie powinnać wkleić
bez żadnych spacji.... ale qurcze nie pamietam ....... :tak:

a wogóle to witam poniedziałkowo :tak: i mam pierwsze objawy sklerozy ciążowej :-D byłam przekonana,że jestem zarejestrowana na 2 lutego czyli na dziś do gina, a okazało się,że na 2 tak, ale marca a w lutym na 3 ( czyli jutro), a że jade na pogrzeb to wizyta przepadnie :-( ale udało mi sie na dzisiaj przełożyć, więc mam nadzieję,że usłyszę serduszko :tak::-D:tak:

i chyba objawy mi sie nasilają, bo mdłości poranne są coraz bardziej dokuczliwe, toalety jeszcze nie zaliczam ale nie jest wesoło :-(

Renifer, duzo wypoczynku u rodziców ...... :tak:

a-niutek, co do "przyjemności" to może być rożnie ........... ile kobiet tyle możliwości i nasileń dolegliwości ciążowych, ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych, a teraz chyba nie będzie tak bezboleśnie .......... :tak: ale życze oczywiście spokojnej ciąży i bez "przyjemności" :tak:

miłego dzionka :rofl2:

Witam was kochane i na samym poczatku chcialam zlozyc wam wszystkim serdeczne gratulacje dzidzi pod serduszkiem i zyczyc szczesliwegorozwiazania dla kazdej z was:-D

Ja w cyklu kiedy zaszlam wyjatkowo nie badalam ani szyjki ani sluzu bo to byla niespodzianka dla mnie
...a o ciazy sie dowiedzialam sporo dni przed @ i wtedy z ciekawosci zrobilam badanie i sie zdziwilam bo u mnie szyjka zawsze przed @ byla twarda i wysoko (zaczela sie obnizac w dniu @)a wtedy jak zbadalam byla juz wtedy niska i bardzo rozpulchniona ale zamknieta wiec nietypowa, jak wyciagnelam palec (sorry za opis) polal mi sie mlecznobialy sluz...I to byl dla mnie 2 znak bo ja po owu jak nie bylam w ciazy sluzu nie mialam badz tylko plamki a tu byl konkretny .... Ale...takie objawy moga byc rowniez przepowiednia @ tfu tfu wiec nie ma sie co sugerowac...Potwierdze slowa wielu artykulow ze 1 w sumie takim znakiem ze jest ciaza jest brak @ choc nie zawsze, u mnie dopiero po @ zaczely bolec piersi i brzuch wiec gdyby nie ten przypadkowy test nie domyslilabym sie...Popieram Jarzebinke, nie ma co sie katowac caly tydzien, bo dla fasoliny nie ma nic gorszego niz stres i zadreczanie sie wiec lepiej wiedziec od razu ze albo jest albo nie ma...Byly przypadki ze dziewczynom sie spoznial okres 2 tyg i zyly nadzieja a tu @ i big rozczarowanie...Wg mnie lepiej zrobic test by wiedziec, od razu folik, zaplanowac lekarza i dobrze sie odzywiac...Wiem ze fajnie zyc nadzieja ale potem jest wieksze rozczarowanie

Hmmm piszecie o tych mdlosciach piszecie....mi dziewczyny w 5 tyg napisaly ze spokojnie, to za wczesnie, doczekam sie, a ja juz zaczynam 11 tyg i nic, czasem zamuli, czasem zamdli ale nic sie nie nasila poza big apetytem ze jak nie zjam to mi slabo i zoladek sie przykleja do kregoslupa :( wiec musze bo bym padla, wczoraj na kolacje 4 talerze mojego kapusniaku makabra i lodzik :)

reklama
Hmmm piszecie o tych mdlosciach piszecie....mi dziewczyny w 5 tyg napisaly ze spokojnie, to za wczesnie, doczekam sie, a ja juz zaczynam 11 tyg i nic, czasem zamuli, czasem zamdli ale nic sie nie nasila

spokojne, ja w pierwszej ciązy nie miałam wogóle mdłości, nawet najmniejszych :tak::-D:tak: to naprawdę nie jest miłe uczucie, więc spokojnie nie zamartwiaj sie na zapas .............. :tak:

Do góry