skrzat910
żyje dla nowego życia
Cześć Mamusie!
Musze sie wyżalić bo już nie wytrzymuje. Otóż grypka przeszła ale zaczeło mi sie jakoś w sobote podwójne widzenie:-(. Pojechałam dziś do okulisty a on mi po badaniu że nie da rady nic tu pomóc bo to może być neurologiczne. Podejrzewa miastenie
. Niedość że jestem kulawa to teraz będe niedowidziała. Jak mi potwierdzą tą chorobe to będe mieć dwie autoimmunologiczne choroby i nic tylko położyć sie w trumnie i zamknąć wieko.
***** mać dlaczego ja?
Tosia nie daj sobie humoru psuć przez natrętne babsko. Teściowe potrafią być upierdliwe ale ty ze swoim pozytywnym myśleniem nie dasz sie jej.
Anitas i Karolinko zdrówka życze dla waszych pociech. Przeganiam te paskudne choróbska. A SIO!!!!
A co sie dzieje z Dorotką?
Musze sie wyżalić bo już nie wytrzymuje. Otóż grypka przeszła ale zaczeło mi sie jakoś w sobote podwójne widzenie:-(. Pojechałam dziś do okulisty a on mi po badaniu że nie da rady nic tu pomóc bo to może być neurologiczne. Podejrzewa miastenie
. Niedość że jestem kulawa to teraz będe niedowidziała. Jak mi potwierdzą tą chorobe to będe mieć dwie autoimmunologiczne choroby i nic tylko położyć sie w trumnie i zamknąć wieko. ***** mać dlaczego ja?

Tosia nie daj sobie humoru psuć przez natrętne babsko. Teściowe potrafią być upierdliwe ale ty ze swoim pozytywnym myśleniem nie dasz sie jej.
Anitas i Karolinko zdrówka życze dla waszych pociech. Przeganiam te paskudne choróbska. A SIO!!!!
A co sie dzieje z Dorotką?
polezała 2 tygodnie w szpitalu i wrócila do domku cała i zdrowa
złote dziecko