Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

odciąganie katarkiem to masakra 
trzy osoby muszą trzymaćCzesc Anja ,strasznie cieplo mi sie zrobilo jak napisalas
pisze juz jakis czas i powoli dolacza coraz wiecej bliskich mi osob-milusio
co do groupona to chcialam depilacje,scalingi,,wybielanie ze wzgledu na zawod kolezanka z pracy mi robi,ale dzieki za rade,moze masz racje za mala kasa do zaplacenia i moze byc lipa
najpierw i tak implant 5 musze zrobic
j
nie uzyje szczoty klozetowej zamiast piaskarki
Znalazlam 2 albo 3 fajne kurtki, ale typowo dla chlopcow (z rysunkami autek lub rycerzy). Dla dziewczynek wszystko biale lub rozowe i do tego jeszcze w kratke, albo kwiatki. Czy ci producenci poglupieli?
Za jedna raczke, a nawet za jednego paluszka chodzila juz majac 10 miesiecy i tak jest caly czas. Nie wiem, czy sie zrazila, czy ma za malo sily, a moze jej szybciej i wygodniej na czterech;-)
W ten sposob nastapil koniec ery karmienia. Ciekawa jestem co bedzie dzis w nocy
. 

witam :-)
Joasiu nie wpuszczaj, bo Cię cała przyjemność z picia kawy ominie ;-)
Calineczka, witaj :-) super, ze jesteś :-) mi lekarz powiedział, ze z tym odciąganiem to nie zawsze to taie konieczne...więc..mam o połowe mniej stresu :-) moja aż tak strasznie nie wydziwia, pozawala..oczywiście jak ma humorek dobry :-)
My tez mieliśmy jechac na zakupy ubraniowe, ale zimno , mokro, szaro i M maluje, więc nawet spożywki na razie nie robimy..pewnie potem sam pojedzie, bo nie chce Małej ciągnąć na taka dupną pogodę..
Dorotka, Mąż spi czy wybył? brrrrrrrrr....na ciągły sen proponuję zakupić Dziewczynkom zestaw instrumentów..One będa miały radoche a szanowny małżonek już nie tak kolorowe sny..o ile zdązy zasnić..zakładam, ze śni, bo tak częste spanie musi mieć jakąś przyczyne..:-)
padam..moja wczoraj wygrała i wylądowała w łóżku...:-)
Miłego weekendu

daje im jeszcze z godz i powinny isc spac