Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz od okolo tygodnia smigam w ciazowych bo w "swoje" juz przestalam sie miescicDziewczyny czy znacie jakis domowy sposob na zaparcia ???? Pije sok z kiszonej kapusty ale niewiele to pomaga
![]()
Dorotka je tez do ciebie a mi w ciazy zaczely dziasla krawic to prawda , ze na to pomaga pasta sensodyne?ciaza plus zamki aparatu to moze byc mieszanka wybuchowa i zeby bardzo szybko mogą sie popsuc,takze jak najbardziej mycie plus plukanie
a dziś zrobiłam sobie zdjęcia mojego brzusia, później jak misiek pójdzie spac to zgram i wkleję na "odpowiedni wątek" ;-) no a jutro pewnie dostanę dzidźkę na płytce to również wklęję na inny "odpowiedni wątek" ;-) tymczasem idę wyciągnąc nogi po obiadku, mój Wąż poszedł z synusiem na spacer to mogę poleniuchowac.Dorotka je tez do ciebie a mi w ciazy zaczely dziasla krawic to prawda , ze na to pomaga pasta sensodyne?
(przynajmniej mnie pomaga)
ja nieDziewczyny czy podjadacie w nocy? Ja juz zaczynam miec napady glodu szczegolnie nad ranem tak ok 4-5. Na razie jeszcze sie powstrzymuje i nie podjadam, a jak z tym u Was?
:-)
żadna koszula mi się na piersiach nie zapina 

No tak ja tez mam już to samo,biust zawsze miałam całkiem "fajny" a teraz jest dużo "fajniejszy"witam wtorkowo. dzis mam jakis mały kryzys, rano jak sie ubierałam do pracy to myslałam że mnie ku........ca strzeliżadna koszula mi się na piersiach nie zapina
no i musiałam 2 tuniczki zakupić na allegro wiec już troszkę lepiej:-) ze spodniami raczej nie bedzie problemu bo jeszcze w swoich normalnych mam duzo miejca a i ciązowych 3 pary dostałam
co do toksoplazmozy i cytomegali to ja robiłam badania rok temu i wyszło że obie te choroby przechodziłam, wiec teraz nie musze się martwić i specjalnie uważać ale i tak uważam![]()

.Generalnie nie jest źle;-).