Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeju jaka ja głodna dzisiaj jestem.......... chyba słonia bym zjadła i bym nie najedzona była............
![]()
Dziewczyny ja tak samo tylko bym jadla i odpoczywala-az sie smieje ze u mnie jeszcze w poniedzialek drugiego dzidziusia znajda![]()
...a ja mam potwierdzone-1 maluszek!!!!!!
-zresztą mój brzusio mówi za siebie.....U mnie to wszyscy mówią,ze ja to mam bliżniaki albo trojaczki...a ja mam potwierdzone-1 maluszek!!!!!!
-zresztą mój brzusio mówi za siebie.....
Dzieki;-)olcia23 mysle ze nie..gdyby to byly blizniaki na pewno juz bys wiedzialaja sie dowiedzialam na pierwszej wizycie w 5 czy tam 6 tygodniu ze sa dwie fasoliny
takze bez obaw hehe
No no Kasia my to za 3 musimy jeśćolcia23 mysle ze nie..gdyby to byly blizniaki na pewno juz bys wiedzialaja sie dowiedzialam na pierwszej wizycie w 5 czy tam 6 tygodniu ze sa dwie fasoliny
takze bez obaw hehe

... ja to się zastanawiam jak wielki brzuszek mi urośnie... bo czytając forum mam bliźniaków oj słabo to widzę ..........No no Kasia my to za 3 musimy jeść... ja to się zastanawiam jak wielki brzuszek mi urośnie... bo czytając forum mam bliźniaków oj słabo to widzę ..........
No cośty Kasia... ja o porodzie nawet nie myśle..... jakoś jeszcze ale my na 100% cc... w sumie to koleżanki mi mówiły ze cc nic strasznego zresztą moja Mam miała i było ok:-) no ale to jeszcze duuużo czasu....zaraz uciekam bo na angielski mykam ... pierwszy raz autobusem od daaawna pojade no ciekawe....Ja tak samo..mowiac szczerze troche mnie to przerazaa mysl o porodzie to juz wogole! Nie wiem co gorsze porod naturalny z blizniakami czy cesarskie ciecie, jestem glupia ale dosyc czesto sama sie nakrecam
![]()