reklama

Wrzesień 2010...

Karolinka zycie nas doswiadcza i ciezko jest pogodzic sie z tym..ja wierze ze bedzie dobrze..w brzuszku sa blizniaki..skoro lekarz mowi ze u jednej dzidzi sa nieprawidlowosci to pewnie u drugiej jest wszystko dobrze..a nawet jesli jedno z nich bedzie mialo jakas wade to nie znaczy ze bedzie to jakas paskudna choroba..nie mozesz sie zalamywac pamietaj..musisz byc silna dla maluszkow..Przytulam mocno:*

Co do usg 3/4D to ja mysle isc tak ok 18-20tc..wtedy dzidzia jeszcze ma duzo miejsca w brzuchu i moze swobodnie sie ruszac a z tego co czytalam w tych tygodniach mozna wykluczyc wiele wad.

najlepiej miedzy 20-23tc

reklama
Witam dziewczyny , co do usg 3-4d to najlepiej miedzy 20 a 22tydzien bo wtedy wszystko najlepiej widac ja bylam sie pytac i tak mi wlasnie babeczka powiedziala u mnie w miescie trwa takie usg godzine najmniej :) i dostane 2 plytki i zdjecia :)

Co do tokso. U mnie kot i szczury -totalnie domowe zwierzęta ale teraz normalnie się ich boje? Dobrze, że mięsa nie jem.
Gratuluje udanych wizyt.[/QUOTE]

kochana ja mam od malego koty..pisalam juz o tym kiedys..one poluja na myszy bo mieszkam na wsi i nie ma sily utrzymac je w domu..typowe wsiowe koty..wracaja do domu po kilku dniach..zawsze mialam z nimi stycznosc bo kocham zwierzeta..i moj wynik na tokso jest ujemny:) teraz co prawda uwazam na siebie i nie przytulam juz ich..nie dotykam surowego miesa chyba ze przez rekawiczki..myje owoce i warzywa pod goraca woda..i nie jadam poledwic.. takze mysle ze najszybciej mozna zarazic sie od surowego miesa niz od kotow..ale to moje zdanie.

kochana ja mam od malego koty..pisalam juz o tym kiedys..one poluja na myszy bo mieszkam na wsi i nie ma sily utrzymac je w domu..typowe wsiowe koty..wracaja do domu po kilku dniach..zawsze mialam z nimi stycznosc bo kocham zwierzeta..i moj wynik na tokso jest ujemny:) teraz co prawda uwazam na siebie i nie przytulam juz ich..nie dotykam surowego miesa chyba ze przez rekawiczki..myje owoce i warzywa pod goraca woda..i nie jadam poledwic.. takze mysle ze najszybciej mozna zarazic sie od surowego miesa niz od kotow..ale to moje zdanie.

Malgosiu, dotykac koty mozna, toxo jest w kocich odchodach ,wiec jak np zmieniasz kuwety mozna sie zarazic i tak na prawde najwieksze ryzyko od miesa surowego, wedlin polsurowych,niedogotowanego etc niz kudlaczy...

dziewczynki załączam wczorajsze zdjecia na kótrych widac moje maleństwa jedno z nt 4,3 a drugie nt 2,0

Załączniki

• Kopia skanuj0001..jpg
    Kopia skanuj0001..jpg
    44 KB · Wyświetleń: 80
Karolinkare ja jakos czuje ze chyba nie bedzie tak źle...czytalam na necie ze przy pomiarze NT obraz monitora trza jakos specjalnie ustawić zeby pomiar byl wlasciwy, bo w przeciwnym razie wychodzi błędny wynik...nie twierdze ze twój gin nie potrafi ustawić obrazu ale no zdarza sie chyba taka pomylka.Mam wielka nadzieje ze specjaliści genetycy wyklucza jakąkolwiek wade.

A mi cos dzis z gardłem sie dzieje...przy połykaniu czuje jakbym miała w gardle wielką kule bilardową. Ciężko mi nawet sline połykać.Ani mnie gardło nie boli jak przy zwykłych infekcjach , ani goraczki nie mam. Narazie pije herbatke z cytryna i miodem i wziełam rutinoscorbin. nie wiem co jeszcze wziąść. Boje sie ze to poczatek anginy.

Witam mamusie! Karolinka nadzieję zawsze trzeba mieć....
a ja na obiad mielone,surówka i ryż no zupka jarzynowa-mniam....
No i mam pecha teraz siedze na kompie męża bo u mnie na laptopie to system padł....chyba....wczoraj jeszcze chodziła dzis rano włączam a tu ciągle komunikat:TRWA URUCHOMIANIE SYSTEMU WINDOWS....i nie ma nic poza tym komunikatem....a może to wirus-jutro przyjdzie mój kuzyn z kolegą -znają się więc moze odzyskam moje zdjęcia...chociaż!ach czasami do d**y dzień a dziś szczególnie.....

reklama
Gizela jak foty mialaś na pulpicie albo na dysku c to pójda w powietrze przy stawianiu nowego systemu, jak na dysku d ,e to zostaną
Moze nie trzebabedzie stawiać systemu od nowa mozna poprzez tryb awaryjny wrócic do przedostatniego stanu systemu zanim pojawil sie blad systemu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry