Na gardlo tez jest dobry kit pszczeli. Ja robie roztwor pol lyzeczki na szklanke wody i plucze tym gardlo. Chociaz to plukanie najlepiej mi sie nie kojarzy, bo po 2 minutach plukania mam 15 minut odruch wymiotny.a ja codziennie pije herbate z miodem i cytryna, a gardlo i tak mnie od rana tak gdzies do 17 boli , i nie wiem co z tym fantem zrobic hehe no i rano to nos mam zapchany ale to do momentu az nie wyjde chociaz na chwile na balkon albo na spacerMy wlasnie z moim jedziemy dzis odebrac obraczki i juz nie moge sie doczekac a wieczorkiem powiedzial ze ma dla mnie niespodzianke wiec juz wogole sie niecierpliwie
Dobra uciekam sie szykowac pa do uslyszenia
![]()
Dobra tez jest sol emska, ale do niej nie mam teraz dostepu. No i oczywiscie sok z malin, herbatka z cytryna i miodem.
Pochwal sie co to za niespodzianka byla.
Echh te obraczki... moj zgubil po niecalych 3 latach
a tak lubilam jak ja nosil
mielismy dzisiaj USG genetyczne i okazało się ze u jednego z maluszkow przeziernosc wynosi 4,3mm właściwie lekarz określił to jako torbiel i obrzek całego kręgosłupa dostałam skierowanie na amniopunkcje ale lekarz nie daje większych szans na to zeby ono było zdrowe słysząc ta diagnozę prawie zemdlalam powiedział ze na80% ma jakaś wadę (wykluczył wadę serca) typu zespół downa,turnera ,toreta,fertau co ja mam myśleć tak się cieszylam ze będę mama bliźniaków bo to dar od Boga podwójne szczescie a tak szyybko zostanie mi odebrane:-