malgos83
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki
u mnie dzis przebija sie sloneczko i mam nadzieje ze tak juz zostanie
ojej..zeby moj byl taki romantyczny heheh..ja nawet kwiatka dostaje tylko jak jest okazja:/ ale w sumie nie narzekam..kocha mnie i to najwazniejsze a pocieszam sie ze nie kazdy facet jest romantyczny..
Jak tak piszecie o swoich problemach po ciazy to az zaczynam sie bac..i pomyslec ze ja nie bede miala pomocy od mojego bo on tylko jest w week w domu..ciekawa jestem jak ja sobie poradze.
ide ogarnac w kuchni bo pupa juz mnie boli od siedzenia.
u mnie dzis przebija sie sloneczko i mam nadzieje ze tak juz zostanie
ojej..zeby moj byl taki romantyczny heheh..ja nawet kwiatka dostaje tylko jak jest okazja:/ ale w sumie nie narzekam..kocha mnie i to najwazniejsze a pocieszam sie ze nie kazdy facet jest romantyczny..
Jak tak piszecie o swoich problemach po ciazy to az zaczynam sie bac..i pomyslec ze ja nie bede miala pomocy od mojego bo on tylko jest w week w domu..ciekawa jestem jak ja sobie poradze.
ide ogarnac w kuchni bo pupa juz mnie boli od siedzenia.
co do radzenia sobie z dzieckiem to też mam obawy czy sobie poradze,mój mąż pracuje całymi dniami,wiec wszystko będzie na mojej głowie,dobrze ze mam starszą córcie która jest tak kochana i chętnie pomaga,bardzo lubi uczestniczyć we wszelkich pracach domowych, młodsza córcia troszkę rozpieszczona przez mezusia"oczko w głowie tatusia",ale jest rezolutną dziewczynka także mam nadzieje ze nie bedzie mi sprawiac wiekszego kłopotu,trzeba będzie sobie poradzić

na 37m2 a co mioesiąc z wodą płacimy 250zł.....
-oj bedziemy sie kłócic bo to jest nie możliwe....bo obok ludzie tez mają centralne z miasta i płacą o połowę mniej...ja im dam....dość ,ze w mieszkaniu czasami jest 17stopni....a normalnie to 19stopni....-w tej ostrej zimie...a teraz jest zimniej bo ogrzewanie działa na temp.z powietrza...