Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja niuńka to wigilijne dzieło, taki prezencik...Beniaminka ja od zawsze bylam taka psiaro-kociarakocham zwierzeta i zawsze jak widzialam ze ktorys jest bezdomny to targalam do domu
rodzice zawsze sie zgadzali bo tez maja dobre serduszka
heh..wrzesniowe niunki to przytulasy swiateczno-sylwestrowe![]()

robił mi ekg z którego wynikało ze wszystko jest ok, a jednak okazało sie inaczej tabletek nie biore od 1,5 roku, papierosy rzuciłam w ciazy ,a dolegliwosci ciagle sa i nawet bym powiedziała ze sie nasilaja,puls też mam nadal bardzo wysoki,wiec wole sie upewnić i isc do jakiegos dobrego specjalisty niech mi da skierowanie na wysiłkowe i niech mi zrobi echo serca wtedy bede spokojniejsza,bo poprostu teraz ten ból w klatce piersiowej mnie przeraża
Rzeczywiście sporo nas we wrześniu urodzi kolejnego człowieczka, ja mam tylko nadzieję, że moja porodówka z wanną będzie wolna inaczej będę wściekła, że hej.
Właśnie zjadłam zupkę chińską jako mój obiad
Mała idzie z mamą na spacerek więc chwilowo mam spokój od wspólnych zabaw z małą, ogarnę trochę mój pokój bo jest w nim masa zabawek, które przywędrowały z pokoju chłopaków razem z moją małą "córcią" :-)