Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A i tak informacyjnie lekarz nie kazał spać na brzuchu-wiadomo- ale najgorzej podobno na plecach-tłumaczył czemu ale nie skumałam(stres)-najbezpieczniej na boczu-lewym-ot taka info
monia.gryc na plecach dziecko uciska na przeponę co łączy się z gorszym dotlenieniem organizmu a co za tym idzie dziecka. Ja niestety niezależnie od siebie często budzę się na plecach i śpię na prawym boku nie na lewym bo mi niewygodnieNo i na boku tak że brawie na brzuchu bo w pozycji prenatlnej tez nie umiem tak skulona, ja to muszę rozwalona jedna noga prosto druga zgięta;-) Teraz muszę sobie po prostu poduszkę pod nogę podkładać co by brzuch odciążyć
![]()
ej Kwiatuszki, powiedzcie mi czy to mi sie juz cos poprzestawiało ;-) czy tak jest.. moje Dzidzi jeszcze nie kopie, ale się tym nie martwię choć czekam z niecierpliwością.. :-) ale czasem jak patrzę na brzuszek to mi się wydaje, że on tak drga... ciężko opisać... to nie czkawka, bo za często i za szybko może tak być czy mi się ściemnia??![]()
mi też drga a ruchów nie czuję to chyba jest norma...widzę, że nie sama przyglądam się brzuszkowi w poszukiwaniu jakiś oznak życia podskórnegoej Kwiatuszki, powiedzcie mi czy to mi sie juz cos poprzestawiało ;-) czy tak jest.. moje Dzidzi jeszcze nie kopie, ale się tym nie martwię choć czekam z niecierpliwością.. :-) ale czasem jak patrzę na brzuszek to mi się wydaje, że on tak drga... ciężko opisać... to nie czkawka, bo za często i za szybko może tak być czy mi się ściemnia??![]()

ej Kwiatuszki, powiedzcie mi czy to mi sie juz cos poprzestawiało ;-) czy tak jest.. moje Dzidzi jeszcze nie kopie, ale się tym nie martwię choć czekam z niecierpliwością.. :-) ale czasem jak patrzę na brzuszek to mi się wydaje, że on tak drga... ciężko opisać... to nie czkawka, bo za często i za szybko może tak być czy mi się ściemnia??![]()
Dziewczyny, ja juz moje maleństwo czuje od tygodnia i to jest takie bulknięcie w brzuszkumi juz sporo widać brzuszek a wam??