Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Beti ale senale mi też się takie horrory śnią, że z płączem się budzę nie raz
Gaja no to masz nad czym myśleć...ehh
Beniaminko, ja własnie z tym chodzeniem po sklepach mam zupełnie inaczej niż inne... nie lubię... M się ze mnie śmieje, że ja to w ogóle mam inaczej.. :-) wchodze do sklepu a ten od razu na mnie krzyczy, że jak znowu nie przymierzę to nic nie kupimy... a ja hop z wieszaka i do zapakowania... jakbyście widziały Jego minę... mam wrażenie, że wtedy chce mnie zabić na miejscu... ale mi na szczęście z reguły takie zakupy się udają... :-) dlatego poszukam jeszcze jakiejś fajnej bluzeczki na necie i kupię na próbę, bo co producent to i tak inne rozmiary...![]()

faktycznie dziwoląg z Ciebie

;-)
Minimalne ilości oczywiście.
hola hola koleżanko ;-) co prawda 3 km spacerów nie urządzam ale na brak ruchu nie narzekam.Przy dwójce dzieciaków raczej nie posiedzę, bo obowiązki domowe swoją droga a mieszkam na 1 pietrze i schody pokonuję z 10 razy na dzieńno właśnie wstyd wstyd dla dobra naszego i maleństwa ważny jest ruch i spacery. Słyszałam że przy porodzie jest lżej jak kobieta przez ciąże była aktywna ale nie wiem czy to akurat jest prawda- wartoby poznać opinie kobiet które już rodziły
Do tego wiecznie gdzieś pędzę a to urząd a to biuro więc wieczorkami PADAM z nóg
A uwaga o tym,że aktywnym łatwiej się rodzi to dla mnie święta prawda:-) do końca ciąży robiłam co chciałam nikt mnie nie wyręczał, pamiętam jak rodziłam córkę w sobotę po całym dniu sprzątania, obiad ugotowałam podłogi pomyłam a o 22.00 miałam córeczkę po godzince porodu Witaj kerna, miło, ze jesteś :-) Mój biust też bardzo się powiększył i mam teraz rozmiar...uwaga, uwaga...75 C !!! Wow cudownie mieć cyckiWitam dziewczyny w końcu i ja:-)
A ja byłam dzis zakupić większy biustonosz, bo moje 70F nie mieściło tego co powinno. No i póki co kupiłam 75G:--(jestem przerażona, bo większego już nie ma
A jak jeszcze przyjdzie mi pokarm to gdzie ja znajdę stanik
Wasz biusty też się tak powiększają? Fakt, że są jędrne i nie wiszą jak dwa naleśniki ale co z tego
![]()

Ale takich jak Twoje (bez obrazy) to nawet wyobrazić sobie nie potrafię;-) Będzie ok, głowa do góry

Beniaminko, ja własnie z tym chodzeniem po sklepach mam zupełnie inaczej niż inne... nie lubię... M się ze mnie śmieje, że ja to w ogóle mam inaczej.. :-) wchodze do sklepu a ten od razu na mnie krzyczy, że jak znowu nie przymierzę to nic nie kupimy... a ja hop z wieszaka i do zapakowania... jakbyście widziały Jego minę... mam wrażenie, że wtedy chce mnie zabić na miejscu... ale mi na szczęście z reguły takie zakupy się udają... :-) dlatego poszukam jeszcze jakiejś fajnej bluzeczki na necie i kupię na próbę, bo co producent to i tak inne rozmiary...![]()