Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haaa, musze wkoncu zmienic avatara![]()
Cześć dziewczyny!!!!!!!!
byłam dzisiaj na targach w Poznaniu i tak cały dzień jakoś przeleciał, teraz padam z nóg...jutro nadrobię zaległości i napiszę trochę...tylko jedna ważna sprawa....poczułam dzisiaj kopnięcie!!!!!!!!Wow tak się cieszęI z tą ogromną radości a w sercu mówię wszystkim DOBRANOC!!!
Dzien dobry , jak wczoraj wrocilam od lekarza to bylam tak zmeczona , ze padlam jak mucha, wydaje mi sie ze nerwy puscily. Wiec z fasolem wszystko ok, serduszko bije mocno, tygodniowo na 17 tydz. i 6 dzien, nast. wizyta za tydzien i mam kontrolowac cisnienie 3x dziennie, bo mam ciut za wysokie i jezeli bedzie takie dalej to byc moze dostane leki
Dziewczyny czy jak pojde i poprosze w przychodni, to panie beda mi mierzyc cisnienie? bo nie mam cisnieniomierza a z kaska tez nie za bardzo , zeby teraz kupic
witam piatkowo............ jejeu ale dzisaij dzien... jakis kapec ze mnie woogle spac nie moglam w nocy ....no masakra w wczoraj to mialam jakies dziwne bole brzucha takie klucia ze oj az musialam lezec caly wieczor.......... dzisiaj wizytka u kolejnej Pani dr ciekawe co nam powiem .... specjalista od blizniakow polecony z Warszawy........![]()
Witam, ja dzisiaj w kiepskim humorze, zaczęło się od tego,że śniła mi się kłótnia z partnerką mojego ojca, której niecierpie, a później mama dobiła mnie na skypie, normalnie mam dosc, najchętniej przespałabym cały dzisiejszy dzień, bo tylko płakać mi się chce:-(
Przepraszam, że tak się Wam wyżalam....
Nadrobie Wasze posty moze wieczorkiem, jak mi sie humorek poprawi, bo narazie czuje sie beznadziejnie i głupio mi ryczeć, bo wiem ,że dzidzius siedzi w brzuszku i przejmuje mój podły nastrój....:--
-(

Dzień dobry :-)
Nareszcie chwila odpoczynku, już dosyć tego biegania i załatwiania papierków, remontów, urzędów. Jutro przyjdą jeszcze pomierzyć mi mebelki do łazienki i słodki odpoczynek.Zajęcia na uczelni odwołane, także caaałkiem wolny weekend
Od wtorku biore nospę, bo twardniał mi brzusio, i mam więcej leżeć, ale na szczęście nie cały czas :-)
Gratuluję udanych wizyt, utulam nasze chorowinki i życze dużo, dużo zdrówka i dobrego nastroju !