reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry
Widze , że rozmawiacie na temat wzrostu więc i ja dołączę do grona niskich gdzies okolo 1,53 własnie i lubie buty i na płaskim i na obcasie ale teraz specjalnie kupiłam sobie balerinki ale zawsze mam problem z rozmiarem masakra więc kupuje na allegro

reklama
Ooooo temat wzrostu został poruszony....no to ja też się przyłączam do tych z metra ciętych chyba z 1,52 mam!!:-p:-p nienawidzę chodzić na płaskim obcasie ale już czuję ,że mnie to czeka bo kręgosłup boli mnie niemiłosiernie(to po poprzedniej ciąży spadek) no i waga u mnie nie najnizsza a to dodatkowo obciąża:-:)-(Przyznam się że jeszcze nie przeglądałam wszystkich wątków z braku czasu bądź lenistwa..więc mam pytanko czy znacie już płeć waszego maleństwa??

witam z rana:-) A już myślałam, że jestem najniższa...ja mam160cm:-)
Co do cery to teraz jest tak sucha, że ciężko mi podkład nałożyć! Łuski na czole i nosie mi się robia i peleengi nic tu nie działają:baffled::baffled::baffled:
Trixi no to kciukasy! Fajnie, że idziecie razem:tak:
Kerna, ja od 2 tygodni smaruje twarz oliatum soft creme, i skóra super nawilżona. polecam.
Ja zmykam na dwór z maluszkiem, bo piękna pogoda. miłego dnia

:tak:Witam dziewczyny!!! mialam ostatnio kilka dni przerwy i jeszcze wszystkiego nie nadrobilam masakra jak tu strony przybywaja :szok::-D moj maly byl chory wymioty biegunka goraczka zero jedzenia przez 3 dni masakra ale juz jest ok:tak: super ze wizyty wypadaja wam pomyslnie ja musze jeszcze poczekac do srody 31.03 ale mam nadzieje ze z moim malenstwem tez wszystko ok :tak:

Trixi
powodzenia dzis na wizycie i za wszystkie wrzesniowki ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki:happy2:

ja ostatnio mialam takie bole glowy nie do wytrzymania doslownie i jakos tez mi sie zdazaja nagle klucia w brzuchu
caly czas tez prubuje wyczuc jakies ruchy ale nie wiem czy to moje baby czy tylko jelita:sorry2:

milego dzionka i do uslyszenia laski
paaaaaaaa.................

witam nową mamę:-) pisz z nami częściej:tak:
Olga że oilatum mówisz? Bo teraz tyle musze nałożyć kremu na twarz, że wysmarowałabym całą nogę:sorry2: a to wszytko się wchłaniai skóra nadal jest napięta:baffled::baffled: spróbuje z tym oilatum:tak: to ja lece pozałątwiać kilka spraw i przy okazji zaczerpnać świeżego powietrza:-D

witam nową mamę:-) pisz z nami częściej:tak:
Olga że oilatum mówisz? Bo teraz tyle musze nałożyć kremu na twarz, że wysmarowałabym całą nogę:sorry2: a to wszytko się wchłaniai skóra nadal jest napięta:baffled::baffled: spróbuje z tym oilatum:tak: to ja lece pozałątwiać kilka spraw i przy okazji zaczerpnać świeżego powietrza:-D
Polecam też krem emolium - do kupienia w aptece. Wielokrotnie miałam tak suchą skórę na powiekach, że aż rany mi się robiły. Stosowałam wtedy oilatum bądź emolium. Ale wydaje mi się, że emolium skuteczniejszy!

Witam porannie:) Zaraz zrobie sobie herbatke, bo kawy nie moge, ale jestem nieprzytomna, co chwile sie budzilam w nocy:dry:
Witam nowa mamusie:) Ja jeszcze nie znam płci ale moze już na wizycie w czwartek 1.04 sie dowiem bo to bedzie 18 tydzien. Fajnie by bylo bo zamierzam moim dziedkom powiedziec o ciazy i tak przy okazji odrazu moglabym powiedziec czy bedzie synek czy córeczka:-) Ale zobaczymy co z moich marzen wyjdzie:)
gaja nie przejmuj sie szefem, wypoczywaj, Ty i dzidzius jestescie wazniejsi od zlego humoru szefa:) gratuluje Ci udanej wizyty:)
Trixi 3mam kciuki za udana wizyte:)

Gaja gratuluje udanej wizyty. Idz spokojnie na zwolnienie i chwilke odpocznij, zdystansuj sie.
Trixi trzymam kciukasy
Nie mam czasu przejrzec co od wczoraj napisalyscie, ale widze ze byl temat butow i wzrostu. Ja naleze do tych wyzszych (170 cm) i jesli juz nosze buty na obcasie to na takim niskim. Jak na zlosc w tym roku podobaja mi sie wszystkie wysokie i zadnych balerinek znalezc nie moge:wściekła/y:
Wczoraj przymierzalam takie jedne polbuty, przesliczne, skorzane, na obcasie, ale cena mnie powalila i nie kupie.Szkoda mi tyle kasy na buty, ktore i tak zaloze tylko pare razy, a potem i tak bede smigac na plaskim.
U mnie cera w miare. Wyskakuja syfki, ale raz na jakis czas, takze nie jest zle. Za to swedza mnie piersi. Domyslam sie, ze to przez to, ze rosna i skora sie rozciaga, ale juz nie moge wytrzymac. Moze znacie jakies sposoby, zeby to zminimalizowac? Smaruje rano kremem przeznaczonym dla kobiet w ciazy, a wieczorem oliwka. Co mozna jeszcze zrobic.

reklama
witam,widze że dzisiaj wiele z nas ma wizyty.Życze wsztkim powodzenia.może usłyszę dzisiaj serduszko maluszka i bedę wiedziała czy to dziewczynka czy chłopczyk:)

Do góry