gizela79
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie
!!!
Nie wyjechaliśmy,zostaliśmy w kraju,bo babcia odeszła:-(.
Pracuję w sklepie mięsnym na pół etatu,ale po 8h a póżniej 2-3dni wolnego.1x w msc pracuję w niedzielę -13h!,ale jest płatna plus dzień wolny.
A co u Michasia...Ma 3 ząbki a czwarty tuż tuż....Michaś sam ładnie siedzi i sam staje w kojcu na nóżki. Śpi ładnie....je prawie wszystko....w święta pojadł sobie żółtek z łososiem i warzywami,zjadł pasztetu domowego
. I je kaszki na mleku krowim-te kaszki manny....i nic mu nie jest. nie podaję mu ryżu fasoli i cytrusów...soczki marchewkowe pije....Rośnie jak nie wiem co...
. Nie dawno taki malutki był
.
Uwielbia koty i jak tylko je widzi to uśmiech jak księżyc i biegnie za nimi....
ja wracam z pracy Michaś nie śpi i czeka na mnie a wracam ok.22!
Ide was poczytać co u was....waszych maluszkach!!! Buziaczki dla wszystkich!
!!!Nie wyjechaliśmy,zostaliśmy w kraju,bo babcia odeszła:-(.
Pracuję w sklepie mięsnym na pół etatu,ale po 8h a póżniej 2-3dni wolnego.1x w msc pracuję w niedzielę -13h!,ale jest płatna plus dzień wolny.
A co u Michasia...Ma 3 ząbki a czwarty tuż tuż....Michaś sam ładnie siedzi i sam staje w kojcu na nóżki. Śpi ładnie....je prawie wszystko....w święta pojadł sobie żółtek z łososiem i warzywami,zjadł pasztetu domowego
. I je kaszki na mleku krowim-te kaszki manny....i nic mu nie jest. nie podaję mu ryżu fasoli i cytrusów...soczki marchewkowe pije....Rośnie jak nie wiem co...
. Nie dawno taki malutki był
. Uwielbia koty i jak tylko je widzi to uśmiech jak księżyc i biegnie za nimi....
ja wracam z pracy Michaś nie śpi i czeka na mnie a wracam ok.22!
Ide was poczytać co u was....waszych maluszkach!!! Buziaczki dla wszystkich!
.
. Mama mnie pociesza, ze to stara lekarka wiec chyba rozpoznała to zapalenie. Ale ja juz pewna nie jestem niczego. Jak jej powiedziałam, ze podejrzewam zabki, to powiedział, ze taka temp. za wysoka na zabkowanie (a miał 38 najwyzsza.). Chociaz racji chyba nie miała, ale nie chciało mi sie juz z nia dochodzic.