Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mała chodzi non stop, od rana do nocy i przerwy robi sobie jedynie w czasie drzemki
wczoraj pojawił się u nas katarek i dziś leciutka gorączka także psikamy od czasu do czasu solą morską i dzielnie wycieramy nochala , mam nadzieję, że na tym się skończy. Ehh... miałam ambitny plan by napisać dużego posta ,ale nic z tego ,bo mądra mama nie wył. dźwięków w telefonie i Ninkę obudził dzwonek 

Ale co zrobię kiedy on lubi mleczko, daję póki chce bo potem różnie może jak brat będzie tylko przy święcie kakao pił
Witam!
Jesteśmy po bilansie rocznym.
Max ma 74 cm, waga: 9 kg (chociaż ja myślę, że ma trochę więcej bo dostał ataku paniki przy pielęgniarce i nie chciał zostać na wadze)
Mamy podawać witaminę D do drugiego roku życia? Stara lekarka mówiła, że do roczku... A Wy jak podajecie?
Mleko dla bejbiśków mamy dawać maksymalnie raz dziennie chociaż Max i tak już go nie chce.
Mamy przestawić się na normalne mleko takie jak my pijemy - od jakiegoś czasu daję Maxowi kakao na śniadanie.
Szczepienie też było na odrę, różyczkę i coś tam jeszcze.... muzę dokładnie przeczytać - wstyd ale sama już nie wiem co zawierała ta szczepionka. Max darł się od chwili wejścia do gabinetu i nie umiał się uspokoić![]()