Marja
Fanka BB :)
Hej DZIEWCZYNY!!!! ja jak zwykle pojawiam sie i znikam i strasznie mi z tym zle , bo lubie popisac z Wami , a tu ciagle na to brak czasu . U nas znowu tydzien minal pod znakiem wychodzeni zebow - tym razem dwie dolne trojki wedrowaly - przy tym jak zwykle katar i odparzona pupcia i nieprzespane noce . Ale zebow mamy juz 14 wiec nie jest zle ;-)
Pozdrawiam Was mocniscie :-)
Pozdrawiam Was mocniscie :-)
. Będą to święta smutku i radości ale chcę w ten dzień pokazać mamie,ze ma na kogo liczyć,że ma nas,że ma dla kogo walczyć.....póżniej wpadnę to więcej napiszę ide do sklepu kupić mąkę i cukier bo potem godzinami stać za tym to mi się nie chce....DOBREGO DNIA KOCHANE MAMUSIE
i to za pierwszym razem. Już nawet nieźle jeżdżę i bez samochodu życia sobie nie wyobrażam. No i egzamin na nauczyciela mianowanego pchnęłam!:-)
jutrolece zrobic sobie pazurki jeszce fryzjer sie kłania zmienić cos z włoskami ale to juzpo nowym roku teraz jeszcze zetnę grzywkę a potemjuzpolece do fryzjera niech dopasuje mi cośbo ostatnio chodzę w kitku grzywka podopaska bo długa a sciąć się nie chce więc w tygodniu to zrobię co by na święta wygladać jak człowiek